Vemte děti na fotbal! V neděli připraven bohatý program | SK Slavia Praha
Více

Vemte děti na fotbal! V neděli připraven bohatý program

PRAHA – Slavia přivítá v neděli 8. listopadu od 15:00 v souboji o krále Vršovic sousední Bohemku. Utkání bude předcházet fanzona přímo u stadionu, která bude určená primárně pro děti. Ty budou mít totiž na fotbal vstup zdarma.
Hraje se v neděli od 15:00, jedná se tudíž o ideální termín pro ty, kteří by chtěli vzít na fotbal celou rodinu. Slavia připravila na nedělní duel s Bohemkou vstup pro děti do 15 let zdarma, takže neváhejte a vyražte v neděli po obědě na fotbal do Edenu.

Nebo doražte do Edenu ještě dřív, u stadionu v prostorách před hotelem Iris a vstupem č. 2 chystáme pro všechny slávisty fanzonu.

Program začne ve 12 hodin a bude trvat až do 17:00:

Pro děti bude připravený skákací hrad, malování na obličej nebo cukrová vata. Pokud by vaše děti chtěly začít hrát fotbal za Slavii, bude na místě připravena Slávistická školička se zástupci klubové mládežnické akademie, kteří vám určitě poradí. Od 10 hodin bude otevřen i fanshop, kde si děti mohou vybrat z dětské kolekce triček, mikin, šál a dalších suvenýrů.

Dospělí si pak ve fanzoně přijdou na své u stánků Odboru přátel nebo Fanklubu. Ve fanzoně naleznete také stánek Fakultní nemocnice Motol o projektu Movember, na kterém největší česká nemocnice spolupracuje právě s naším klubem.

Hlavním tahákem fanzony bude jistě mistrovská autogramiáda, která bude mít spojitost se samotným křestem nově vzniklé knihy Vzpomínky mistrů, který proběhne těsně před zápasem. Účast na autogramiádě zatím přislíbili: Matej Krajčík, Jaroslav Černý, Ladislav Volešák, Michal Vorel, Jakub Diviš, Ronald Šiklič. O dalších potvrzených mistrech vás budeme informovat. Autogramiáda by měla v prostoru fanzony začít ve 13:00.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články