AKTUALIZOVÁNO: Už dnes s Baníkem! Vstupenky v prodeji | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Už dnes s Baníkem! Vstupenky v prodeji

PRAHA - Slavia přivítá ve svém druhém domácím utkání jara beznadějně poslední tým soutěže - Baník Ostrava. Sešívaní budou o další výhru před červenobílým publikem bojovat v neděli 28. února od 17:30.
Stejně jako u prvního jarního utkání s Brnem, pokračují nová organizační opatření. Vstupenky patří do cenové kategorie Z1 a k dispozici budou jak v předprodeji na internetu, tak u pokladen na stadionu. Doporučujeme všem slávistům, aby maximálně využili včasného nákupu vstupenek a vyhnuli se tak frontám u pokladen před začátkem utkání.

Internetový prodej

Prodej vstupenek na internetu bude probíhat tradičně prostřednictvím ticketportal.cz a  bude zahájen v pátek 19. února. Na internetu je možné zakoupit vstupenku do všech otevřených sektorů včetně vstupenek na klubová sedadla Silver a Gold.

Předprodej na stadionu

Předprodej na pokladnách v Edenu bude zahájen ve středu 24. února. Pokladny u trati (u vstupu číslo 4, v ulici Pod altánem) mají následující otevírací dobu:

24. 2. středa 13:00 – 19:00
25. 2. čtvrtek 12:00 – 18:00
26. 2. pátek 12:00 – 18:00
27. 2. sobota 10:00 - 16:00

Prodej vstupenek v den utkání

V den utkání budou otevřeny pokladny u vstupu číslo 4 a u vstupu číslo 2 od 10 hodin. U vstupu číslo 2 budou umístěny dvě mobilní rychlopokladny, které otevírají ve 14:00. U jedné bude možné zakoupit vstupenky na Tribunu Sever bez možnosti výběru místa. (Pokud se vyprodají, budou v nabídce vstupenky na východní tribunu.) U druhé rychlopokladny budou v prodeji vstupenky na jižní tribunu, opět bez možnosti výběru místa.

Permanentní vstupenky stále v prodeji

V prodeji jsou stále také permanentní vstupenky na jarní část soutěže. Ty je možné zakoupit u pokladen před vstupem č. 4. Pro pohodlný nákup permanentních vstupenek je také možné kontaktovat sekretariát Odboru přátel nebo Fanklubu. Ti tuto službu svým členům standardně poskytují.

Nezapomeňte

Slavia pro jarní část udělala několik změn. Ty se týkají také slev na vstupné, které musejí být v den zápasu uplatněny na pokladnách nejpozději 90 minut před výkopem zápasu. Omezení se týká všech, kdo chtějí využít studentskou slevu, slevu pro seniory, slevu pro členy Odboru přátel nebo Fanklubu, slevu pro držitele karet Fortuna, dětskou vstupenku a slevu pro držitele průkazů ZTP/TP.

Pro možnost využití vyjmenovaných slev prosím využijte možnosti předprodeje, případně včasný nákup nejpozději 90 minut před začátkem zápasu v den utkání. Slevy do sektoru pro rodiče s dětmi a slevy pro vozíčkáře zůstávají v nabídce bez časového omezení.

Máte obavy, že byste se hodinu a půl před výkopem v Edenu nudili? I tentokrát pro vás bude nachystána fanzóna v prostoru před stadionem, kde můžete nasát slávistickou atmosféru.

Sektor hostí

Vstupenky do sektoru hostí budou v prodeji skrz Baník a předprodej bude probíhat v Ostravě. V den utkání budou u sektoru hostí (vstup 3) otevřeny mobilní pokladny, kde bude možné zakoupit vstupenky na utkání. Prodej bude zahájen 3 hodiny před výkopem, tedy v 14:30.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články