Slavia bude u otevření nového stadionu rumunské Craiovy | SK Slavia Praha
Více

Slavia bude u otevření nového stadionu rumunské Craiovy

PRAHA - Slavia přijala pozvání od rumunského klubu CS Universitatea Craiova, aby se sešívaní účastnili prvního zápasu na novém stadionu Stadionul Ion Oblemenco.
Utkání se v Rumunsku odehraje o reprezentační přestávce v pátek 10. listopadu od 20:00. Nový stadion rumunského celku se začal budovat v roce 2015 a nyní jeho stavba finišuje. Kapacita by měla být necelých 31 tisíc diváků a právě Slavia bude mít tu čest zahrát si na něm jako vůbec první soupeř Craiovy.

Jelikož se jedná o reprezentační pauzu, do Rumunska pocestují hráči, kteří nebudou v nominacích svých národních týmů. CS Universitatea Craiova je aktuálně na druhém místě tabulky rumunské ligy a ztrácí bod na vedoucí Kluž. V kádru rumunského celku je například stoper Renato Kelič, kterého si můžou čeští fanoušci a hlavně i realizační tým Slavie pamatovat z působení v Liberci. V dohledné době budeme informovat, jestli bude utkání někde k vidění.

Podívejte se na video z prvního tréninku na novém stadionu:

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články