Přijďte do Edenu včas. Nedělní fanzóna od 13:00 | SK Slavia Praha
Více

Přijďte do Edenu včas. Nedělní fanzóna od 13:00

PRAHA - Ani před zápasem s Baníkem Ostrava nebude v Edenu chybět fanzóna. Od 13:00 tak můžete nasávat sešívanou atmosféru v prostorách před stadionem.
Slávistická fanzóna bude nachystána na svém tradičním místě před hotelem Iris Eden a otevře od 13:00. Výkop 19. ligového kola, v němž se Slavia utká s Baníkem Ostrava, je pak v 17:30.

Na místě se tradičně představí Fanklub a Odbor přátel, můžete si také zakoupit novou šálu nebo dres, protože nechybí ani slávistický fanshop. Pro děti budou připravené kroucené balonky (zvířátka, meče…) a slávistická školička. I dospělí slávisté mohou využít malování na obličej ve slávistických barvách.

V prostorách fanzóny bude možné také zakoupit občerstvení a o dobrou atmosféru se postará hudební doprovod. Pokud si chcete zakoupit zlevněné vstupenky (například studentské nebo seniorské), jejichž prodej končí 90 minut před výkopem, v Edenu se do zápasu jistě nudit nebudete.




Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O výkonu, stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články