Přijďte do Edenu na vršovické derby! Informace k programu | SK Slavia Praha
Více

Přijďte do Edenu na vršovické derby! Informace k programu

EDEN – V neděli 25. února zahájí Slavia v Edenu ligové jaro vršovickým derby s Bohemians Praha 1905. Výkop je v 18 hodin. Při zápase se rozloučí se svým působením ve Slavii Dušan Švento, který v červenobílém dresu odehrál celkem 178 zápasů. Přijďte podpořit naše fotbalisty v prvním jarním domácím zápase a zároveň se rozloučit s držitelem tří mistrovských slávistických titulů!

Vstupenky


  • Vstupenky na zápas s Bohemkou se prodávají v cenové kategorii Z2. Tedy od 310 korun. Fanouškům doporučujeme nákup lístků z pohodlí domova přes online prodej Ticketportalu, kde si můžete vstupenku vytisknout jako hometicket. Lístek si můžete koupit také na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště a samozřejmě i na pokladnách v Edenu v rámci jejich otevírací doby. 

  • V den zápasu budou otevřeny pokladny předprodeje (u vstupu číslo 4 u železniční trati) od 10 hodin do konce prvního poločasu. Vstupenky je možné zakoupit také u pokladen u vstupu číslo 2 (vedle hotelu Iris) a to od 16 hodin až do konce prvního poločasu. 

  • Pokud si plánujete zakoupit pouze vstupenky na vršovické derby, využijte raději pokladen u vstupu číslo 2, abyste se vyhnuli zbytečným frontám. V předprodeji u železniční trati totiž budou kromě vstupenek na zápas s Bohemkou v prodeji také vstupenky na zápas čtvrtfinále MOL Cupu s Libercem (v Eden Areně ve středu 7. března) a také jarní permanentky. 

  • Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 10 procent slevu pro členy Odboru přátel a Fanklubu a 20 procent slevu pro studenty, seniory nad 60 let a držitele průkazu ZTP/TP. 


Zápasový magazín


  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas, který bude z velké části věnovaný Dušanu Šventovi. Najdete v něm obsáhlý rozhovor týkající se jeho působení ve Slavii, statistiky nebo plakát s jeho podpisem. Nebudou chybět fotografie z oslav tří mistrovských titulů, které se Slavií získal, nebo plakát s podpisem. Poločas bude k dispozici zdarma i ve Fanshopu nebo na pokladnách. 


Předzápasový program


  • Od 16:30 hodin můžete přijít do malé Fanzony před hotelem Iris, ve které najdete stánek našeho partnera AAA Auto. Můžete se zapojit do soutěže o účast v poločasovém programu. Vybraní soutěžící si o poločasové přestávce mohou vyzkoušet kop na bránu, kopat se bude o půjčení auta na víkend nebo na měsíc. Do soutěže o atraktivní ceny se můžete zapojit také s naším dalším partnerem, kdy můžete vyhrát herní notebook a příslušenství Lenovo. 

  • Před zápasem až do konce poločasové přestávky se můžete zúčastnit SMS soutěže o vstupenky na domácí zápas čtvrtfinále MOL Cupu s Libercem. Informace o SMS soutěži budou zveřejněny na velkoplošných obrazovkách na stadionu.

  • Před výkopem se odehraje na hrací ploše krátký ceremoniál, kdy se Dušan Švento rozloučí se svým působením ve Slavii. 

  • V sektorech 225 a 226 Rodiče a děti bude opět připraven zábavný program plný her a překvapení včetně malování na obličej. Ozdobit se můžete nalepovacím slávistickým tetováním a pro děti jsou připravena pitíčka zdarma. Zároveň je možné si vypůjčit na zápas deku, aby malým slávistům nebyla zima. Brány Edenu se fanouškům otevírají v 16:30 hodin. 

Nové občerstvení

  • Od jarní sezony se změnil provozovatel občerstvení na stáncích! Už na zápase s Bohemkou budou klobásy od jiného dodavatele o gramáži 150 g za 65 korun, ve stánku na rohu Tribuny Sever a Tribuny J. W. Maddena budou v prodeji bavorské klobásy v housce s bílým zelím za 65 korun, kuřecí nugety v nabídce nahradí smažený sýr v housce za 70 korun, hot dog bude podáván ve větší bagetce za cenu 45 korun. Dále bude součástí sortimentu větší sáček popcornu za 45 korun, na některých stáncích bude k dispozici tuňáková tortilla za 70 korun. Součástí nabídky zůstává sekaná v housce za 50 korun a hranolky za 35 korun.

  • V Sektoru pro rodiče a děti bude sortiment doplněn o prodej hranolek, tortilly a donutů.

  • Provoz a nabídka sortimentu je zatím zkušební, bude docházet k vyhodnocování prodejů a k případné úpravě nabídky tak, aby byli fanoušci spokojení.

  • Přímo v hledišti bude probíhat zkušební prodej piva, popcornu a chipsů. 

  • Kromě nového sortimentu bude zbrusu nová i obsluha stánků. Věříme, že servis na stáncích bude výrazným krokem dopředu, a prosíme fanoušky, aby byli v začátcích trpěliví.

Vyfoťte se u slávistické fotostěny!


  • Pořídit si unikátní fotografii můžete u klíčovací fotostěny, která bude umístěna na platformě naproti vstupu číslo 1. Fanoušci Slavie si zde mohou vybrat z několika pozadí – oslavy mistrovského titulu, nástup hráčů na ploše, radost v kabině a další. Fotografii si můžete pořídit zdarma. 

Novinky ve Fanshopu


  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu je k dostání řada novinek. Na výběr je řada nových triček, mikin, bund, šál, hrnků a spousta dalších suvenýrů. Zakoupit si můžete třeba exkluzivní zakázkové mikiny nebo triko s dlouhým rukávem, polštář do každé slávistické rodiny, elegantní kravatu nebo stylovou kšiltovku.

Jarní permanentky a vstupenky na domácí pohár 



Zápas vysílá Radio Slavia


  • Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia! Na radiu můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Na Radio Slavia se dostanete kliknutím na odkaz v horní liště textového online přenosu nebo přes tento odkaz. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Žáci a dorostenci hráli s Jabloncem, mládežníci vyrazili do zahraničí

19. 3. 2024
Důležitou výhru 2:0 si připsali kluci z U17 proti Plzni. Mladší žáci vyrazili na přátelská utkání a miniturnaje do Německa. U10 a U11 čekala pražská derby se Spartou. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Další články