Předvánoční Univerzita Slavia s Vladimírem Šmicerem! | SK Slavia Praha
Více

Předvánoční Univerzita Slavia s Vladimírem Šmicerem!

EDEN - Ve středu 4. prosince od 18:45 hodin se koná ve Fanshopu Slavie v Edenu další hodina společného projektu Slavie, Odboru přátel a Fanshopu – Univerzita Slavia.
Jejím hostem bude nejúspěšnější slávista posledních desetiletí Vladimír Šmicer! Společně s průvodcem večera Martinem Krobem projdeme bohatou Vláďovu kariéru.

O „poločasové“ přestávce bude Vladimír Šmicer k dispozici fanouškům, kteří by si rádi pořídili jeho autogram a nebo si chtěli nechat podepsat novou autobiografickou knihu Šmíca, která je v prodeji i ve Fanshopu.

Z organizačních důvodů prosíme o nahlášení vaší účasti na e-mail marek.vlnas@prosks.cz, kde stačí jen uvést vaše jméno a počet osob. Další možností je přihlásit se osobně přímo ve Fanshopu.

Připomínáme, že před Univerzitou Slavia se na VIP recepci stadionu uskuteční od 18 hodin autogramiáda kompletního A-týmu Slavie. 

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články