Plán zimní přípravy: Soustředění ve Španělsku a Dubaji | SK Slavia Praha
Více

Plán zimní přípravy: Soustředění ve Španělsku a Dubaji

PRAHA - Slávisté znají plán zimní přípravy. V rámci ní se sešívaní vydají na dvě zahraniční soustředění. Kondici budou nabírat ve Španělsku, herní praxi potom v Dubaji, kde Slavii čekají čtyři přípravná utkání.
Slávisté v rámci zimní přípravy stráví v Praze minimum času. Po zahájení, při kterém proběhnou tradiční kondiční a fyzické testy, hned v pátek 5. ledna odletí slávistická výprava na kondiční soustředění na jih Španělska. Tam stráví sešívaní deset dní a v jednání je také jedno tréninkové utkání.

Po návratu je na programu pravděpodobně jediné přípravné utkání hrané v Čechách. V Nymburce se červenobílí utkají s druholigovou Viktorií Žižkov. Následně už je na programu herní soustředění v Dubaji.

Tam čekají slávisty přípravné duely s kvalitními soupeři. Nejprve se utkají s ruským Zenitem Petrohrad (2. místo v ruské lize), což bude velmi pikantní pro Dannyho, protože právě ze Zenitu do Slavie přišel a dres ruského klubu oblékal několik let. V dalším zápase se Slavia poměří s dánským Brøndby Kodaň (2. místo v dánské lize).

Dále se v Dubaji sešívaní utkají s čínským mistrem Guangzhou Evergrande, jehož trenérem je Ital Fabio Cannavaro. Na závěr soustředění se slávisté střetnou s lídrem ukrajinské ligy - Šachtarem Doněck.

Po návratu do Prahy už bude Slavii čekat pouze generálka s Baníkem Ostrava na vítkovickém stadionu v sobotu 10. února. V prvním jarním kole se sešívaní představí v Jihlavě v sobotu 17. února.

3. ledna
Zahájení zimní přípravy (kondiční a fyzické testy)

5. – 15. ledna
Kondiční soustředění Španělsko (na místě v jednání jedno tréninkové utkání)

21. ledna od 15:00
SK Slavia Praha – Viktoria Žižkov, UMT Vyšehrad

23. ledna – 5. února
Herní soustředění v Dubaji

25. ledna od 16:00 (českého času)
SK Slavia Praha – Zenit Petrohrad, Al Shabab Club Dubai

29. ledna od 13:00
SK Slavia Praha – Brøndby IF, stadion místní FA

31. ledna od 16:00
SK Slavia Praha – Guangzhou Evergrande, Al Shabab Club Dubai

3. února od 13:00
SK Slavia Praha – FK Šachtar Doněck, Al Shabab Club Dubai

10. února od 15:00
FC Baník Ostrava - SK Slavia Praha, Vítkovice

17. února od 16:30
FC Vysočina Jihlava – SK Slavia Praha – HET liga

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články