Milý Michaeli, jste hrdinou, píše Jaroslav Tvrdík | SK Slavia Praha
Více

Milý Michaeli, jste hrdinou, píše Jaroslav Tvrdík

PRAHA - Hrdina Kamerunu a Slavie Michael Ngadeu se dočkal osobní gratulace a poděkování od předsedy představenstva Slavie Jaroslava Tvrdíka. Dopis zveřejňujeme v plném znění.
Milý Michaeli,

všichni nadšeně sledujeme Vaše výkony na hřišti při zápasech národního týmu Kamerunu během Afrického poháru národů. Blahopřejeme ke včerejšímu gólu, kterým jste Vašemu týmu zajistil postup do finále. Je to opravdu úžasné a jste hrdinou nejen pro všechny příznivce kamerunského národního týmu, ale i pro všechny slávisty. Skvěle reprezentujete SK Slavia Praha a děláte klubu velmi dobré jméno po celém světě. Vaši spoluhráči, celé vedení týmu a klubu i nejvyšší vedení majitele SK Slavia Praha, společnosti CEFC China, jsou na Vás proto hrdí. Jsme si jisti, že stejně tak i široká slávistická obec.

Patříte ke stěžejním hráčům základní jedenáctky SK Slavia Praha a během Afrického poháru dokazujete, že pro Slavii budete i nadále velkou oporou. Již se nemůžeme dočkat, až Vás uvidíme na hřišti v zápasech jarní části ligy, kdy budeme bojovat o mistrovský titul.

Michaeli, těšíme se na nedělní finále Afrického poháru. Společně se připravujeme sledovat televizní obrazovku a fandit Vašim „Nezkrotným lvům“. Držíme palce, aby se Vám podařilo získat titul a splnil se Vám krásný sen. Přejeme hodně štěstí a úspěchů!

S přátelskými pozdravy

Jaroslav Tvrdík
Předseda představenstva
SK Slavia Praha 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články