Liga mistryň na Slavii: Vstupenky na utkání s Barcelonou | SK Slavia Praha
Více

Liga mistryň na Slavii: Vstupenky na utkání s Barcelonou

PRAHA – Slávistky se po deseti letech opět probojovaly do ženské Ligy mistrů. Za necelé tři týdny odehrají na domácí půdě utkání ženské Ligy mistrů proti Barceloně. Trojnásobné španělské mistryně se těm českým postaví v Synot Tip Areně v Edenu ve středu 8. října od 18:30. Přijďte slávistky v jejich cestě Evropou podpořit! Na utkání platí permanentní vstupenky!
Předprodej vstupenek bude zahájen v pátek 19. září jak na pokladnách v Edenu, tak na internetu v síti Ticketportal. V den utkání pak budou vstupenky k dostání na pokladnách u vstupu číslo 2.

Jednotná cena vstupenky je 100 Kč. Děti, vozíčkáři, doprovod vozíčkářů a držitelé průkazu ZTP pak platí zvýhodněnou cenu 50 Kč.
Majitelé permanentních vstupenek mají vstup na utkání zdarma jako benefit ke své permanentce.

Co se týče samotného utkání, pro fanoušky bude v otevřena pouze severní tribuna (sektory 104–111) a spodní část hlavní tribuny (sektory 127– 130 + 101–103).

Permanentkáři, kteří mají své permanentní vstupenky zakoupené do jiných sektorů, to znamená na východní tribunu nebo hořejší části hlavní tribuny, si mohou sednout na volná místa ve výše zmíněných sektorech na západní či severní tribuně. Na stadion bude zároveň možné vcházet pouze vstupem číslo 1.

Otevírací doba pokladen v Edenu:

po 6.10. 12 – 18
út 7. 10. 12 – 18
st 8. 10 12 – začátek utkání



Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články