Informace k prodeji lístků na Duklu | SK Slavia Praha
Více

Informace k prodeji lístků na Duklu

Slavia v pondělí 14. května od 18 hodin hraje malé pražské derby na Julisce s Duklou. Vstupenky do sektoru hostů jsou aktuálně v prodeji ve fanshopu Dukly.

Kapacita sektoru hostů G je 840 míst. Vstupenka stojí v předprodeji 150 korun, na místě na pokladně v den zápasu po otevření stadionu 180 korun. 

Lístky do sektoru hostů byly v prodeji na pokladnách v Edenu. Vzhledem k tomu, že jsou pokladny do zápasu s Duklou zavřené, probíhá prodej lístků od středy 9. 5. ve fanshopu Dukly. Adresa je Dukla Klub, Podbabská 5, Praha 6. Fanshop je u tramvajové zastávky Nádraží Podbaba. Platba za vstupenky je možná pouze v hotovosti, počet vstupenek na jednu osobu není omezen.

Otevírací doba fanshopu Dukly (polední přestávka 11:45 - 12:30):
středa
9. května 13:00 - 18:00
pátek
11. května 10:00 - 15:00

V den zápasu budou zbývající lístky do sektorů hostů v prodeji na pokladně u vstupu do sektoru hostů od 16:30 za vyšší cenu 180 korun.

Dukla prodává vstupenky do ostatních sektorů online přes SMS ticket. Pokud budete chtít zakoupit lístky do sektorů mimo náš kotel, doporučujeme vám jít do sektorů E a F hned vedle něj, abychom vytvořili našim hráčům co nejlepší atmosféru.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články