Hráči na hostování: Tomáš Valenta má střeleckou formu | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Tomáš Valenta má střeleckou formu

PRAHA - Skvělou formu si na hostování v třetiligové Dobrovici drží Tomáš Valenta. Podařilo se mu skórovat ve třetím zápase v řadě a výrazně pomohl k vysoké výhře. Poprvé se v novém působišti trefil Ondřej Kocourek.
Před odehraným soutěžním kolem zamířili další hráči na hostování. Marek Kodr míří na západ Čech, kde bude nastupovat za druholigový Sokolov. Záložník Ondřej Kocourek odešel hostovat do týmu nováčka z Litoměřicka, David Zoubek poté do Benešova. Jak si slávisté o víkendu vedli?

ePojisteni.cz liga:

Jan Kuchta (Bohemians 1905) – Útočník se dostal na hřiště v 79. minutě. O minutu později výborně vybojoval míč a z následného centru poté padl druhý gól Bohemians.

Libor Holík (Karviná) – Mladý obránce nastoupil v základní sestavě na pravém kraji obrany, odehrál celý zápas. Jeho tým prohrál na půdě Zlína 0:3.

Robert Hrubý (Teplice) – V dresu severočeského týmu odehrál v Jihlavě 87 minut a má podíl na výhře 2:0.

Radek Voltr (Karviná) – Také Radek Voltr nastoupil v základní sestavě nováčka ligy, v prvním poločase měl velkou šanci na vstřelení gólu, bohužel ji však neproměnil. V 65. minutě byl vystřídán.

Fotbalová národní liga:

Oskar Fotr (Varnsdorf) – Na půdě nováčka z Prostějova nastoupil v základní sestavě, ze hřiště odešel v 77. minutě. Jeho tým veze z Moravy tři body za těsnou výhru 1:0.

František Mysliveček (Ústí nad Labem) – Na hřišti Opavy nastoupil v základní sestavě, vystřídán byl v 61. minutě. Ústí veze ze Slezska bod za remízu 1:1.

ČFL:

Lukáš Batka (Štěchovice) – Odehrál na hrotu útoku třetiligových Štěchovic celé utkání. To skončilo nerozhodně a o vítězi tak rozhodl penaltový rozstřel, ve kterém však mladý útočník svojí penaltu neproměnil. Štěchovice i tak penaltový rozstřel zvládly.

Ondřej Kocourek (Litoměřicko) – Do hry se dostal ve 27. minutě a v 54. minutě slavil svůj premiérový gól v novém dresu. V 69. minutě byl však po druhé žluté kartě vyloučen. Jeho tým však i tak porazil Benešov vysoko 5:0.

Martin Otáhal (Jirny) – Za třetiligové Jirny odchytal celé utkání a připsal si čisté konto, jeho tým navíc vyhrál 1:0 nad Vltavínem díky brance z nastavení druhého poločasu.

Jan Peterka (Táborsko) – Za třetiligovou rezervu Táborska odehrál celé utkání proti Královu Dvoru. Táborsko B vyhrálo 3:2.

Miroslav Verner (Štěchovice) – Nastoupil v základní sestavě a odehrál 83 minut. Štěchovice vyhrály po pokutových kopech.

David Zoubek (Benešov) – Ve svém premiérovém startu odehrál 88 minut. Benešov prohrál 0:5 s Litoměřickem.

Tomáš Valenta (Dobrovice) – Tři zápasy, čtyři branky, to je bilance Tomáše Valenty v dosavadním průběhu ČFL. V tomto kole vstřelil dvě branky do sítě Tachova a také díky jeho gólovému příspěvku vyhrála Dobrovice vysoko 5:1.

Josef Bazal (Jablonec), Nikolas Salašovič (Písek), Lukáš Soukup (Žižkov), Zdeněk Linhart (Bohemians) a Marek Kodr (Sokolov) do hry nezasáhli.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články