Fotbalové kempy SK Slavia Praha jsou v plném proudu | SK Slavia Praha
Více

Fotbalové kempy SK Slavia Praha jsou v plném proudu

PRAHA - Po loňském úspěchu pokračují i v letošním létě slávistické kempy. Malí fotbalisté a fotbalistky si zde nejen vylepší své fotbalové dovednosti, čekají je také dovednostní soutěže a hry nebo setkání s hráči áčka.
Druhý ročník slávistických fotbalových kempů je v plném proudu. Od 5. 7. – 11. 7. 2015 proběhl v areálu v Edenu první turnus kempů, kterého se zúčastnila šedesátka hráčů a hráček nejenom z celých Čech, ale také ze Slovenska. Téměř polovina účastníků využila nabízenou variantu Slávista ve dne v noci, v rámci které zůstávali účastníci i přes noc v hotelu Slavia. Ostatní přijížděli ráno v 8:00 a odjížděli po náročném programu v 18:00.

Program kempu byl velmi pestrý a náročný. Hlavním cílem bylo, aby všichni zlepšili své fotbalové dovednosti a poznali metodiku tréninku našeho klubu. Tréninky, zaměřené především na rozvoj herních činností jednotlivce, probíhaly pod kvalifikovaným vedením trenérů naší mládeže Martina Hladíka, Michala Nováka, Aleše Presla, Jana Kočího, Jakuba Glance, Marka Šimůnka, Adama Hlaváče, Filipa Pešky a Petra Silovského dvakrát denně. O atletickou průpravu se staral Štěpán Pobuda.

Tréninky byly doplňovány dovednostními soutěžemi a týmovými hrami, které byly zpestřením tréninkového procesu. V rámci odpoledního programu absolvovali účastníci návštěvu bazénu, atletickou olympiádu, fotbalový a nohejbalový turnaj či prohlídku stadionu a návštěvu fanshopu. V rámci tréninků se hráči setkali také s hráči Slavie Levanem Keniou, Markem Kodrem, Martinem Hurkou či Damienem Boudjemou.

V rámci večerního programu absolvovali účastníci orientační běh, besedu s naším odchovancem Jakubem Janktem a promítání filmů s fotbalovou tématikou.

Velmi pozitivně hodnotí průběh kempu Martin Hladík, který koordinoval činnost všech trenérů. „První turnus druhého ročníku našich kempů proběhl podle plánu. Jsem rád, že jsme se vypořádali s náročnými vedry na začátku týdne a že jsme mohli absolvovat všechny naplánované aktivity. Musím smeknout před všemi účastníky, jak nabitý a náročný program zvládli a jaký pokrok během tak krátké doby udělali. O organizační stránku se starala Blanka Pěničková a i zde bylo všechno v naprostém pořádku,“ těšilo ho.

V týdnu od 12.7. – 18. 7. 2015 proběhne druhý turnus kempu, který bude mít podobný program jako ten první. Informace a fotky o kempu můžete najít na našich webových stránkách pod sekcí kemp.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články