Danny bude nosit číslo 7. Velká zodpovědnost, hlásí | SK Slavia Praha
Více

Danny bude nosit číslo 7. Velká zodpovědnost, hlásí

PÖLLAUBERG – Nová posila Slavie Danny bude na dresu oblékat číslo 7. „Uvědomuji si, že je to velká zodpovědnost a udělám všechno pro to, abych pro Slavii legendárnímu číslo dělal čest,“ hlásí portugalská akvizice.
Danny byl seznámen s pravidly, která pro udělení čísla sedm po legendárním Stanislavu Vlčkovi platila. „Vím, jaká pravidla za tím jsou. Je to pro mě další motivace je splnit. Viděl jsem vystavený dres Stanislava Vlčka v Edenu a je to pro mě čest,“ líčí Danny.

Danny bude tedy nosit číslo sedm. Další posila Halil Altintop bude oblékat dres s číslem pět, Ruslan Rotaň bude mít v soutěžních zápasech číslo 29, Jan Laštůvka 16, Jakub Jugas 4 a Jakub Hromada by měl oblékat 26. O číslu Dana Trubače zatím není jasno.



Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články