V sobotu generálka proti Slovanu Bratislava | SK Slavia Praha
Více

V sobotu generálka proti Slovanu Bratislava

V sobotu od 15 hodin sehraje v Synot Tip Areně Slavia generálku před začátkem Gambrinus ligy proti Slovanu Bratislava. Permenantkáři jdou zdarma.

V sobotu od 15 hodin sehrají slávisté poslední generálku před začátkem jarní části Gambrinus ligy. Soupeřem jim bude Slovan Bratislava, který vede bývalý trenér červenobílých Karel Jarolím.

 

 

Na utkání platí slávistické permanentní vstupenky (bez nároku na místo), otevřena bude hlavní tribuna, tribuna Sever a sektor hostů. Na zápas pak budou otřevřeny vchody 1 a 2. Brány stadionu se otevřou hodinu před výkopem.

 

 

Trenér Michal Petrouš může na zápas počítat s téměř kompletním kádrem. „Po nemoci je Radek Gulajev, Honza Mikula ještě musí pořádně doléčit nakopnutý palec, všichni ostatní hráči jsou v pořádku,“ řekl našemu webu.

 

 

Slavia v přípravě prohrála jediný zápas, jednou remizovala a zbývající utkání vyhrála. „Je to všechno jenom příprava, ale budeme chtít i proti Slovanu bilanci potvrdit,“ říká slávistický trenér.

 

 

„Stejně jako proti Hajduku ve Splitu už budeme hrát s konsolidovanou sestavou a střídání omezíme, bude to ostrá generálka,“ potvrzuje Michal Petrouš.

 

Slavia se Slovanem Bratislava už v Synot Tip Areně hrála. V podobné generálce 15. února 2009 zvítězila nad slovenským soupeřem 2:0.

 

Permanentkáři mají na zápas vstup zdarma. Vstupenka na hlavní (západní tribunu) stojí 100 korun, vstupenka na tribunu Sever stojí 50 korun.

 

Stránky internetového předprodeje vstupenek:

 

http://vstupenky.synottiparena.cz/

 

Pro fanoušky Slovanu Bratislava bude otevřen sektor pro hosty. Vstupenky do sektoru pro hosty se budou prodávat v den zápasu od 12 hodin u pokladen u vstupu číslo 4. Cena vstupenky je 50 korun.

 

Slevy:

Dětská vstupenka stojí 50 korun, vozíčkáři mají vstup zdarma. Slevu 10 procent mohou uplatnit senioři a studenti.

 

 

Otevírací doba předprodeje v Synot Tip Areně v Edenu:

V pracovní dny od 9 až 11:30 hodin a od 12:30 až do 17 hodin.

V den konání zápasu jsou pokladny otevřeny:

Pokladny předprodeje u vstupu číslo 4: od 9 hodin (o víkendu od 10 hodin) hodin až do konce utkání.
Pokladny u vstupu číslo 2: vždy hodinu a půl před začátkem utkání až do konce 1. poločasu.

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články