Štefan Senecký se přidal k týmu Slavie | SK Slavia Praha
Více

Štefan Senecký se přidal k týmu Slavie

GRAN CANARIA – Slávistická výprava na Kanárských ostrovech má dalšího člena, k týmu se po večeři připojil slovenský reprezentační brankář Štefan Senecký...

GRAN CANARIA – Slávistická výprava na Kanárských ostrovech má dalšího člena, k týmu se po večeři připojil slovenský reprezentační brankář Štefan Senecký. Pozdravil se s trenérem a celým týmem, největšího přivítání se mu samozřejmě dostalo od jeho krajanů Mateje Krajčíka a Petera Grajciara.

„Už se těším na trénink, byl jsem celý den na cestě, stačil jsem se jenom zastavit na chvíli doma v Nitře. Tam bylo minus pět stupňů, tady je počasí o poznání příjemnější,“ řekl našemu webu a dodal, že i v Turecku bylo před dvěma týdny zimní počasí, kvůli sněžení se dokonce v Istanbulu nehrály fotbalové zápasy.

Slávisté měli v úterý rozdělený program, dopoledne trénovala na hřišti menší skupinka hráčů, u kterých se dá očekávat, že neponesou plnou zápasovou zátěž a rekonvalescenti. Ostatní se věnovali rehabilitaci.

Dobrou zprávu nemáme zatím o zdravotním stavu Benjamina Vomáčky, jeho nakopnutý kotník mu zatím trénovat s míčem nedovolil, trénoval jen v posilovně na rotopedu a odpoledne byl ve skupince s Jaroslavem Černým a Josefem Kaufmanem, kteří na nedaleké pláži absolvovali běžeckou dávku.

Předzápasový trénink měli slávisté v podvečer, kdy v letovisku San Agustín bylo stále velice příjemných dvacet pět stupňů Celsia. Hlavní částí tréninku byla hra na zkráceném hřišti na dvě branky. S týmem netrénoval Štěpán Koreš, i když podle slov lékařů jeho stav se trochu zlepšil.

Slávisté sehrají ve středu od 20 hodin českého času první ze dvou přípravných utkání, hrát se bude na stadionu v Maspalomas proti Las Palmas. Na našem webu připravíme z tohoto utkání online přenos.

Štefan Senecký už ve středu dopoledne trénoval s týmem. „Je velmi pravděpodobné, že gólmani zůstanou tři, rozhodnutí o tom, kdo odejde, by mělo padnout po soustředění, nebo nejpozději do konce přestupního období, ale ještě to rozhodnuté není," řekl našemu webu trenér brankářů Luboš Přibyl.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články