Informace pro fanoušky na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Slovácko

Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Vstupenky

Vstupenky jsou v prodeji na ZDE zveřejněném odkazu. Po přihlášení je třeba vyplnit heslo "slavia".

Výjezdy fanouškovských organizací

Na Slovácko se fanoušci chystají autobusem, více informací naleznete u fanouškovských organizací Tribuna Sever a Fanklub.

Vstup na stadion

Adresa stadionu je Stonky 566, 686 01 Uherské Hradiště, vstup do sektoru hostí je z jihozápadní strany stadionu. Společný pochod na stadion se neplánuje.

Parkování

Pokud míříte na zápas autem, doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen zhruba 400 metrů od stadionu. Další parkovací místa jsou na zelené ploše před Tescem u ulice 28. října.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů D je z Rostislavovy ulice. Pokladna je hned vedle vstupu. Obojí si můžete prohlédnout níže.

Bezpečnostní kontroly

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky a bude probíhat namátková dechová kontrola konzumace alkoholu. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích a samolepky. Fanouškům doporučujeme přečíst Návštěvní řád stadionu, pokud bude porušeno některé z jeho ustanovení, nebude dotyčný na stadion vpuštěn nebo může být vyveden ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Aktuálně

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

S výhrou i gólem spokojenost. Jinak velké zklamání

18. 5. 2024
Promluvit o vítězství 2:1 nad Slováckem, ke kterému přispěl krásným gólem, a rozebrat příčiny stříbrné sezony, už třetí v řadě, dorazil mezi novináře kapitán týmu Tomáš Holeš.

Další články