7. Univerzita Slavie: Nejlepší trenéři | SK Slavia Praha
Více

7. Univerzita Slavie: Nejlepší trenéři

PRAHA - V pondělí 7. září se koná již 7. hodina slávistické Univerzity. Téma je tentokrát „Nejlepší trenéři Slavie“.
Během přednášky se dozvíte velké množství zajímavých informací a kuriozit týkajících se našich slavných trenérů. Velká část bude věnována legendární osobnosti J.W.Maddenovi.

Univerzita Slavia bude mít výkop v 18:30. Vzhledem k omezené kapacitě fanshopu vás prosíme o přihlášení. Přihlásit se lze na mailu info@prosks.cz nebo telefonicky na čísle 608 940 695.

Součástí přednášky bude křest nového čísla časopisu Odboru přátel Červenobílé listy, které je tematicky zaměřené právě na nejúspěšnější trenéry našeho klubu. Časopis si mohou zdarma vyzvednout ve fanshopu členové odbočky Tribuna Sever, ostatním členům je k dispozici na sekretariátu Odboru přátel. Pro ostatní fanoušky je časopis k zakoupení ve fanshopu za 30 korun. Jeho koupí přispějete na chod sdružení.

Čestným hostem bude současný trenér A-týmu pan Dušan Uhrin. Přednášku bude opět moderovat předseda Odboru přátel Martin Krob.

Samotné Univerzitě bude předcházet otevřený trénink A-týmu. Ten se uskuteční v Edenu na tréninkovém hřišti číslo 1. Začátek je v 17 hodin.

Těšíme se na vaši účast!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články