4000 sledujících na Twitteru, Slavia spustila i Instagram | SK Slavia Praha
Více

4000 sledujících na Twitteru, Slavia spustila i Instagram

PRAHA – Už přes 4000 followers, nebo chcete-li sledujících, má slávistický Twitter. Zároveň jsme spustili i Instagram Slavie. Sledujte naše sociální sítě!
Počet followers na Twitteru @slaviaofficial každým dnem roste. Twitter má jednu obrovskou výhodu, najdete na něm informace vždy nejrychleji, aktuálně, stručně a jasně. Pomocí hashtagů #vzdyckyspolu nebo #vzhuruslavie najdete řadu zajímavých a hezkých vzkazů fanoušků hráčům. Chcete získávat informace pouze o slávistické mládeži? Staňte se "follower" slávistické mládeže na Twitteru @slaviamladez.

Založili jsme pro vás také oficiální Instagram. Tato sociální síť nabízí neuvěřitelné množství fotografií, na kterých je celá postavená. Pokud chcete nahlédnout do zákulisí klubu nebo si jen prohlížet hezké momentky ze hřiště či hlediště, Instagram „slaviapraha“ je pro vás jasnou volbou. Na Instagramu navíc najdete řadu současných i bývalých slávistů a můžete si tak prohlížet fotky Martina Latky, Tomáše Necida nebo Ondry Petráka.

Tradiční sociální sítí je Facebook, který se přes léto dostal přes 40 tisíc fanoušků. Tento počet roste doslova každou hodinu a ani vy byste neměli v této komunitě chybět. Facebook nabízí celé fotogalerie nejen z utkání, ale také z tréninku. Společně s uživateli Twitteru se například na Facebooku dozvíte jako první sestavu Slavie před samotným zápasem.

Fanouškem Slavie se můžete stát také na sociální síti Google+, přes kterou vysíláme nejen Hangouty, ale také velké tiskové konference živě. Pokud chcete odebírat novinky z klubu prostřednictvím tohoto kanálu, stačí kliknout sem.

Chcete vidět, jak se hráči áčka radují po utkání nejen s vámi – fanoušky, ale také společně po zápase v kabině? Odebírejte YouTube kanál Slavia TV! Oficiální klubová televize přináší rozhovory před a po zápase, zajímavá videa ze soustředění a ještě v průběhu podzimní sezony chystáme řadu novinek. Tak proto nalaďte Slavia TV!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články