Eden má novou výzdobu | SK Slavia Praha
Více

Eden má novou výzdobu

PRAHA – Stadion Slavie v Edenu změnil před startem nové sezony svůj vzhled. Na fasádě západní tribuny jsou nainstalovány obří plachty, které odkazují na letošní výročí 125 let od založení klubu.
Letos na podzim si připomeneme výročí 125 let od založení Slavie. Chystáme několik doprovodných akcí a výzdoba fasády západní tribuny je jednou z nich. 

Od dnešního dne po zbytek sezony se budete při návštěvách zápasů v Edenu potkávat s osmi klubovými legendami – Františkem Pláničkou, Antonínem Pučem, Vlastimilem Kopeckým, Františkem Veselým, Ivo Knoflíčkem, Vladimírem Šmicerem, Stanislavem Vlčkem a Milanem Škodou. Tyto legendy jsou vyobrazeny i na permanentních vstupenkách pro novou sezonu.

Zároveň s legendami najdete na plachtách i čtyři trofeje: pohár pro vítěze Středočeské župy z 20. let, mistrovský pohár ze sezony 1939/1940, pohár pro vítěze ročníku 1995/1996 a aktuální mistrovský pohár ze sezony 2016/2017.

Jsme hrdí na naši klubovou historii a po převzetí stadionu do vlastnictví CEFC pracujeme na tom, aby bylo v Edenu vidět, který klub zde hraje své domácí zápasy. U příležitosti přátelského zápasu s Celtikem FC jsme pojmenovali západní tribunu na Tribunu Johna Williama Maddena, před touto tribunou začal vznikat slávistický chodník slávy. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články