Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky do Mladé Boleslavi

PRAHA – Slavia odehraje poslední venkovní zápas letošní sezony v sobotu 20. května od 17 hodin v Mladé Boleslavi. Utkání je vyprodáno, do prodeje v den zápasu nepůjdou žádné vstupenky.
Adresa Městského stadionu v Mladé Boleslavi je U Stadionu 1118, Mladá Boleslav. Pokud na utkání míříte autem, pro parkování využijte parkovací plochy u obchodního centra Kaufland anebo v Havlíčkově ulici v blízkosti stadionu. Pokud na zápas jedete vlakem, zastávka Mladá Boleslav město je vzdálena zhruba 600 metrů. Vstup do sektoru hostů je z ulice Jiráskova.


Pro fanoušky Slavie je vyhrazeno 600 míst v sektorech pro hosty na východní tribuně. Všechny vstupenky jak do sektoru hostů, tak i na celý stadion, jsou vyprodány, a v den utkání se tudíž lístky prodávat nebudou.

Stadion se otevírá 90 minut před utkáním, tedy v 15:30, doporučujeme fanouškům, aby byli na místě s předstihem. U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole, upozorňujeme na zákaz vnášení pyrotechniky. Doporučujeme fanouškům nastudovat návštěvní řád stadionu.

Autobusové zájezdy Odboru přátel i Fanklubu jsou vyprodány, Tribuna Sever organizuje společný výjezd vlakem. Sraz je v 11:30 před budovou Hlavního nádraží v Praze.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články