Nový HATTRICK: Rozhovor s trenérem, Barák na plakátu | SK Slavia Praha
Více

Nový HATTRICK: Rozhovor s trenérem, Barák na plakátu

PRAHA – Pořiďte si ještě před startem jarní části ePojisteni.cz ligy nové číslo magazínu Hattrick s přílohou Ligový speciál – jaro 2017. Kromě aktuálních soupisek ligových týmů v něm najdete i rozhovor s trenérem Slavie Jaroslavem Šilhavým.
V rozsáhlém interview najdete mimo jiné i odpovědi na otázky, jaké jsou cíle Slavie do jarní části ligy. "Já nejsem z těch, který by to s oblibou vykřikoval do světa. Ovšem je naší přirozenou snahou být nejlepší. A být nejlepší, znamená pro Slavii získat titul. To je ale samozřejmě dlouhá cesta, která trvá čtrnáct kol, abychom na ten kýžený cíl mohli pomýšlet," říká Jaroslav Šilhavý.

Kromě rozhovoru s naším koučem se na vás v Hattricku těší na plakátu slávista a český reprezentant Antonín Barák, a na titulní stránce najdete nejlepšího střelce Slavie Milana Škodu. Ve speciálu jsou Slavii věnovány dvě stránky - aktuální soupiska, přehled zimních odchodů a příchodů, jarní zápasový program a vše potřebné, včetně cen vstupenek na domácí utkání.

Hattrick stojí 79 korun a je právě v prodeji v novinových stáncích.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články