Juniorka v Itálii znovu nadělovala | SK Slavia Praha
Více

Juniorka v Itálii znovu nadělovala

I ve druhém utkání na turnaji Coppa Carnevale v italském Viareggiu naše béčko zvítězilo, tentokrát nad New York United. Skóre otevřel už po deseti minutách Hološko, do poločasu se ještě trefili Hottek a Mikolanda. Výsledek vylepšil v samotném závěru dvakrát Hottek.
I ve druhém utkání na turnaji Coppa Carnevale v italském Viareggiu naše béčko zvítězilo, tentokrát nad New York United. Skóre otevřel už po deseti minutách Hološko, do poločasu se ještě trefili Hottek a Mikolanda. Výsledek vylepšil v samotném závěru dvakrát Hottek. Vysokou výhrou si Slavia zajistila postup do osmifinále, nehledě na pondělní duel se Salernitanou. Ta dnes překvapivě porazila AC Turín 2:1. Favorit celého turnaje je tak z dalších bojů vyřazen.

Slavia – New York United 5:0 (3:0)
Branky: 9. Hološko, 20.,87. a 90. Hottek, 40. Mikolanda
Sestava Slavie: Kozáčik – Kratochvíl (46. Budějský), Lapáček, Martin Zachariáš, Balík – Knobloch, Kotrba (60. Lexa), Kalivoda, Hottek – Táborský, Hološko (35. Mikolanda)

Tabulka:
1.Slavia 2-0-0, 8:0, 6 bodů
2. Salernitana 2-0-0, 5:1, 6 bodů
3. AC Turín 0-0-2, 1:5, 0 bodů
4. New York United 0-0-2, 0:8, 0 bodů

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články