Při prvním jarním zápase s Teplicemi novinky ve fanshopu | SK Slavia Praha
Více

Při prvním jarním zápase s Teplicemi novinky ve fanshopu

PRAHA - Před prvním jarním zápasem nabízí řadu novinek také slávistický fanshop.
K dostání je jarní kolekce triček se zbrusu novými motivy. Historickou kolekci doplňuje antracitové triko s původním logem SKS A-team. Naopak moderní design s nápisem SLAVIA jsme dali na tričko v modré barvě, která ke Slavii také patří. Název našeho klubu jsme umístili i na další triko, tentokrát v červené barvě. Slavia On Tour je výjezdové triko, na kterém je znázorněný dopravní prostředek jednoho známého slávisty. Posledním z nových motivů je Sešívaná rodina.

Slávisty a slávistky mladšího věku můžete vybavit novým tričkem s motivem červenobílé síly a mikinou s kapucí. Oboje v červené barvě.
Sortiment byl také doplněn o stulpny ve všech variantách (bílé, černé, červené) a velikostech (dospělé i dětské). Co když vám bude v sobotu na fotbale zima? Mikina, šála, čepice a rukavice vás určitě zahřejí. Pokud na stadionu sedíte, máme pro vás sešívaný podsedák. Patříte-li k vlajkonošům, máme bohatý výběr suvenýru Tribuny Sever.

Naše otevírací doba je v sobotu od 10:00 až do začátku zápasu, tj. do 20:15. O poločase si můžete suvenýry pořídit přímo ze stadionu prostřednictvím okna přímo do obchodu. Po utkání je fanshop otevřen až do posledního zákazníka.

Suvenýry je možné si prohlédnout na webu: www.proslavisty.cz. Aktuální novinky a informace přinášíme na FB stránce https://www.facebook.com/fanshopProslavisty.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články