Po dopoledním tréninku dostali hráči zasloužené volno | SK Slavia Praha
Více

Po dopoledním tréninku dostali hráči zasloužené volno

ANTALYA/LARA – Slávisté za sebou mají šestý den herního soustředění v Turecku a právě ve čtvrtek se dočkali zasloužené odměny – odpoledne měli poprvé na soustředění volno.
Dopoledne byl na programu pozápasový trénink. V Turecku opět vládlo nádherné počasí. Teplota okolo 17 stupňů a naprosté bezvětří znamenaly naprosto ideální podmínky pro trénink.

Tým byl rozdělen na dvě party. Hráči, kteří do včerejšího utkání zasáhli a odehráli jeho většinu, měli lehčí trénink. Druhá část týmu se zaměřila na hru jeden na jednoho či dva na dva. Cvičení nabídla opravdu krásné akce, do kterých se naplno zapojily už nové posily Keegan Ritchie a Damien Boudjemaa.

Po obědě odjela část realizačního týmu sledovat prvního jarního ligového soupeře Sigmu Olomouc. Hanáci v přípravném utkání remizovali s maďarským Ferencvárosem 0:0.

Hráči si odpoledne užívali zasloužené volno a trávili ho různě. Většina aspoň část strávila na pláži, protože počasí k tomu přímo vybízelo. V závěru odpoledne došlo také na strhující petanquové souboje, z nichž vítězně odešla dvojice Mario Lička – Milan Škoda.

Kromě individuální posilovny se hráči přeci jen utkali i na hřišti, ale v populární hře FIFA. Napětí v soubojích Milana Nitrianského, Jardy Zmrhala, Štěpána Koreše, Honzy Vošahlíka nebo Václava Proška by se dalo krájet. Někdo si volno nevychutnal úplně naplno, ale důvod se cení: Karel Piták odpovídal na dotazy fanoušků v online rozhovoru (přečíst si ho můžete zde).

Po večeři byl opět naplánován video-rozbor, ve kterém trenéři rozebírali středeční utkání proti Viitorulu Constanta. Další utkání čeká sešívané v sobotu proti CSKA Sofia. Hrát by se mělo od 17 hodin. Fotogalerii ze čtvrtečního tréninku najdete na Facebooku zde.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články