Marcel Gecov živě! Pátek 12:45 | SK Slavia Praha
Více

Marcel Gecov živě! Pátek 12:45

PRAHA/EDEN – Ve středu se fotbalisté Slavie vrátili ze soustředění v Beleku, v neděli završí přípravu na jarní ligovou část generálkou proti Kladnu. Čekání si všichni fanoušci Slavie mohou zkrátit sledováním Google+ Hangoutu se zimní posilou sešívaných.
Dalším hostem Google+ Hangoutu bude defensivní štít a navrátilec do červenobílých barev Marcel Gecov. A kdo nechce Hangout jenom sledovat, ať se rovnou zapojí a zeptá se Marcela živě!

Google+ Hangout s Marcelem Gecovem se uskuteční v pátek 15. února od 12:45 hodin. Pokud se ho chcete přímo zúčastnit, napište email na michal.bycek@slavia.cz, otázky na pětadvacetiletého záložníka můžete rovněž pokládat prostřednictvím slávistického Facebooku a Google+ nebo je vkládat na své twitterové účty s hashtagem #hangoutsgecovem.

Google+ Hangout se Standou Vlčkem najdete zde, s dvojicí Hrubý - Šimeček zde, s Ondrou Petrákem zde.

Co je Google+ Hangout?

Díky Google+ Hangout je možné pořádat videokonference, do kterých se zapojí sami fanoušci. Ať už přímo, nebo nepřímo. Součástí videokonference může být až devět fanoušků, ale také žádný. Jak taková videokonference, které se zúčastní i fanoušci, vypadá, najdete například zde.

Pokud chcete být přímo účastníkem videokonference, musíte splnit několik podmínek. Potřebujete mít na svém notebooku nebo počítači webovou kameru s mikrofonem, účet na Google+ (a mít Slavii ve svých kruzích) a kvalitní připojení k internetu. Je také potřeba, aby byl fanoušek připojen patnáct minut před samotným vysíláním. To je v pátek 15. února ve 12:30.

Pokud se chcete Google+ Hangoutu přímo zúčastnit, přihlaste se do pátečních 12:00 na email michal.bycek@slavia.cz.

Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Další články