Jan Hošek přestupuje do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Jan Hošek přestupuje do Teplic

Obránce Jan Hošek přestupuje ze Slavie do Teplic. Se severočeským týmem se připravoval tento týden, dnes se kluby definitivně dohodly na jeho přestupu.

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Obránce Jan Hošek přestupuje ze Slavie do Teplic. Se severočeským týmem se připravoval tento týden, kluby se dohodly na jeho přestupu. První zájem o jeho služby projevily Teplice už v průběhu minulé sezony. Dnes úspěšně absolvoval zdravotní testy.

 

"Kluby se dohodly, že výši přestupní částky nezveřejní. Rád bych Honzovi poděkoval za jeho práci pro Slavii a popřál mu hodně úspěchů v novém působišti," uvedl sportovní ředitel Slavie Michal Šrámek.

 

Jedenadvacetiletý obránce Jan Hošek je v áčku třetí sezonu, nasbíral 11 ligových startů, ten první v roce 2007. Klatovský rodák Jan Hošek prošel dorosteneckými týmy Slavie, hrál za slávistickou rezervu než naskočil do přípravy áčka. Startoval na mistrovství světa do 20 let v Egyptě, patří do kádru reprezentační jedenadvacítky.

 

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články