Hráči na hostování: Nejen góly Prebsla a Singhateha | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Nejen góly Prebsla a Singhateha

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Filip Prebsl (FC Slovan Liberec): Plnou porci minut a skvělým výkonem, stvrzeným třetí brankou, kdy sám prokličkoval obranu Slovácka ve velkém vápně a míč uklidil k tyči, pomohl Severočechům k domácí výhře 4:1.

Filip Horský (FC Slovan Liberec): V domácím zápase se Slováckem nastoupil na posledních 15 minut. Za B-tým Liberce následně hrál v základní sestavě proti Živanicím, za odehranou hodinu stihl vstřelit branku.

Ewerton (FC Baník Ostrava): Dobrou formu předvedl i ve venkovním zápase v Jablonci, kde nastoupil tradičně v základní sestavě a asistoval u druhé branky. Střídán byl pět minut před koncem a Baník vyhrál svůj třetí zápas v řadě.

Ebrima Singhateh (SK Sigma Olomouc): Gambijský útočník se dostal na hřiště na poslední půlhodinu, proměněnou penaltou však třetí prohru za sebou odvrátit nedokázal. Sigma prohrála ve Zlíně 3:2.

Daniel Fila (FK Teplice): Stejně jako proti Baníku odehrál celý duel a jeho gólovou radost z dorážky do prázdné branky překazil systém VAR, který odhalil ofsajd. Teplice vyšly gólově i bodově naprázdno.

Albert Labík (FK Teplice): Po lehkém zranění se objevil opět v základní sestavě a v prvním poločase se dostal po průnikové přihrávce k malému vápnu do gólové šance, která zůstala nevyužita. V 58. minutě byl střídán.

Antonín Kinský (FK Pardubice): Odchytal proti Českým Budějovicím celý zápas a podržel svůj tým několika těžkými zákroky, zejména v poslední minutě při ráně zpoza vápna. Za záda se mu dostala pouze jedna střela hlavou z rohového kopu. Pardubice hrály s Jihočechy 1:1.

Marek Icha (FK Pardubice): Ve středu zálohy odehrál povedené utkání, kdy svými přihrávkami posílal své spoluhráče do vyložených šancí.

Denis Halinský (FK Pardubice): Halinský svou šanci vyhlížel na lavici náhradníků.

Michal Beran (Bohemians 1905): Do vršovického derby nezasáhl kvůli dohodě klubů v rámci hostování.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Jan Stejskal (MFK Vyškov): Zaznamenal nevydařené utkání proti rezervě pražské Sparty, ze své sítě lovil balon čtyřikrát a byl vystřídán 12. minut po začátku druhé půle. Utkání skončilo výsledkem 3:5.

Matyáš Vágner (Sellier & Bellot Vlašim): Na talentovaného gólmana nešlo v zápase moc střel. V první půli mu jedna střela prošla za záda. Vlašim tak vyšla doma s Viktorií Žižkov bodově naprázdno.

Victor Osuagwu (Sellier & Bellot Vlašim): Na hrotu útoku odehrál plný počet minut, dostal se do pár šancí, ale své gólové umění neukázal.

Štěpán Beran (Sellier & Bellot Vlašim): Stejně jako jeho kolega v útoku odehrál na levém křídle celý zápas odkud vyhledával své spoluhráče centrovanými míči.

Martin Šubert (Sellier & Bellot Vlašim): Dostal šanci v základní sestavě a z trávníku byl vystřídán v 82. minutě.

David Planka (Sellier & Bellot Vlašim): Nastoupil do druhého poločasu na pravém křídle.

Erik Giegon (Sellier & Bellot Vlašim): V závěru zápasu vystřídal Martina Šubrta a ani jemu se nepodařilo změnit vývoj zápasu.

Liga 1, RUMUNSKO

Andres Dumitrescu (Sepsi OSK): Nastoupil v základní sestavě na levé straně obrany, vytvářel šance pro své spoluhráče po oba poločasy a z dorážky vstřelil branku, která nebyla uznána kvůli ofsajdovému postavení. Zápas skončil remízou 1:1.

Jakub Hromada (Rapid Bukurešť): Tentokrát svému týmu nepomohl a zápas strávil pouze na lavičce náhradníků, Rapid prohrál svůj třetí zapas v řadě.

KNVB Beker, NIZOZEMÍ

Ondřej Lingr (Feyenoord Rotterdam): V domácí kanonádě proti Ajaxu nastoupil čtvrt hodiny před koncem. Zápas skončil 6:0 a pět kol před koncem se Feyenoord nachází na druhém místě tabulky, které zajišťuje místo ve skupině Ligy mistrů.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články