MATCHDAY derby žen. Tisíc fanoušků a o krok blíž titulu | SK Slavia Praha
Více

MATCHDAY derby žen. Tisíc fanoušků a o krok blíž titulu

V prvním domácím zápase jarní části sezony přivítaly slávistky na stadionu v Horních Měcholupech svého rivala ze Sparty, remizovaly s ním ve velké přestřelce 3:3. MATCHDAY byl u toho!

Prožijte prostřednictvím MATCHDAY tento den s fanzonou, více než tisícovkou diváků a šesti góly, které tento zápas nabídl.

Karel Piták a jeho svěřenkyně nastoupily do zápasu jako favoritky, přičemž v dosavadních jedenácti ligových utkáních nezaznamenaly ani jednu porážku a na čele tabulky si vybudovaly náskok pěti bodů. Během devatenácti minut prvního poločasu se třemi góly blýskla Michaela Khýrová, která se tak stala nepopiratelnou hrdinkou zápasu. Sparta dokázala do poločasu snížit na 2:3. Ve druhé půli 1 050 fanoušků, kteří poprvé v historii okusili v Horních Měcholupech atmosféru fanzony, vidělo v poslední minutě zápasu vyrovnávací branku soupeře.

Co vám nový díl MATCHDAY přinese?

Od momentu, kdy slávistky přicházejí na stadion, jsme s nimi. Vyzpovídali jsme zraněnou brankářku Olivii Lukášovou, nahlédli do šatny našich fotbalistek, byli svědky radosti našeho týmu při oslavě vstřelených branek a nechyběla ani pozápasová děkovačka.

Slávisti, užijte si nový MATCHDAY. A a děkujeme za skvělou kulisu, kterou jste holkám připravili!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články