Legenda i děkovačka. Hvězdné přání pro Tomáše | SK Slavia Praha
Více

Legenda i děkovačka. Hvězdné přání pro Tomáše

Projekt „Hvězdných přání“ pokračuje. Dalším slávistou, který dostal náboj pozitivní energie v boji s nepřízní osudu, byl Tomáš. Kovaný fanoušek sešívaných svoji lásku ke klubu předává svým synovcům. Právě s nimi, kabinou A-týmu a legendami Slavie prožil vytoužený zápasový den v Edenu.

V rodině Tomáše, který bojuje s rakovinou slinivky, se vášeň a vztah ke Slavii předává již po generace. „Vždycky, když jsme spolu, tak Slavia nás nemůže minout,“ popisuje Tomáš.

Není proto divu, že jako své přání k narozeninám zatoužil po setkání s legendou klubu a poohlédnutí se do zákulisí stadionu. To jsme mu společně s jeho synovci splnili. Vedle setkání s Pavlem Kukou, jsme jako bonus přidali také shledání s kabinou a naším hvězdným realizačním týmem – jeho oblíbencem Standou Vlčkem, Jindrou Trpišovským nebo Zdeňkem Houšteckým. Po zápase s Pardubicemi se Tomáš dokonce dostal na trávník a na vlastní kůži zažil ikonickou děkovačku Tribuny Sever.


Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články