ONLINE: Od 14:00 derby žen v Horních Měcholupech | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 14:00 derby žen v Horních Měcholupech

Slávistky čeká první jarní derby žen, od 14:00 se postaví rivalovi ze Sparty na domácí půdě v Horních Měcholupech. Poprvé v nové sezoně nastupuje od začátku zápasu mladá Nicole Bryscejnová a Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat živě na youtube kanálu ženského fotbalu

Trenérský tým Karla Pitáka udělal pro první derby jarní části sezony oproti zápasu s Libercem několik změn. Mezi tři tyče se postaví z důvodu zranění Olivie Lukášové sedmnáctiletá Nicole Bryscejnová. Ligovou premiéru zažije po svém návratu do Slavie Kateřina Svitková, která zažila naposledy vítěznou atmosféru v září roku 2019. Ze zdravotních důvodů nejsou k dispozici Olivie Lukášová a Martina Šurnovská.

Sestava: Bryscejnová, Veselá, Khýrová, Bartovičová, Xiao, McLauglin, Svitková, Szewieczková, Krejčiříková, Černá, Bendová
Lavička: Fuchsová, Košíková, Nekesa, Šlajsová, Morávková, Křivská, Stackpole

Zápas začíná od 14:00 a v přímém přenosu ho odvysílá youtube kanál ženského fotbalu. Vstup na utkání je zdarma.

Aktuálně

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2026.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

Další články