Informace pro fanoušky na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky na Slovácko

Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Vstupenky

Zbývá v prodeji posledních 80 vstupenek do sektoru hostů! Kupovat vstupenky je možné na ZDE zveřejněném odkazu ve středu v 10:00. Pro nákup je třeba kliknout na odkaz, přihlásit se a zadat heslo "SLAVIA" bez uvozovek.

Výjezdy fanouškovských organizací

Na Slovácko se chystají fanouškovské organizace, sledujte jejich kanály.

Vstup na stadion

Adresa stadionu je Stonky 566, 686 01 Uherské Hradiště, vstup do sektoru hostí je z jihozápadní strany stadionu. Společný pochod na stadion se neplánuje.

Parkování

Pokud míříte na zápas autem, doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen zhruba 400 metrů od stadionu. Další parkovací místa jsou na zelené ploše před Tescem u ulice 28. října.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů D je z Rostislavovy ulice. Pokladna je hned vedle vstupu. Obojí si můžete prohlédnout níže.

Bezpečnostní kontroly

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky a bude probíhat namátková dechová kontrola konzumace alkoholu. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích a samolepky. Fanouškům doporučujeme přečíst Návštěvní řád stadionu, pokud bude porušeno některé z jeho ustanovení, nebude dotyčný na stadion vpuštěn nebo může být vyveden ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného.

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články