Ondřej Kričfaluši přestupuje do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Ondřej Kričfaluši přestupuje do Teplic

Mládežnický reprezentant Ondřej Kričfaluši přestupuje do Teplic, Slavia má právo koupit devatenáctiletého stopera zpět za předem smluvených podmínek.

Na Stínadlech ze Slavie už hostují Petr Hronek, Daniel Fila a Albert Labík. „Věříme, že Ondra prokáže na prvoligové úrovni naplno svůj potenciál. Přejeme mu hodně štěstí. Zároveň máme jasně nastavené podmínky, za kterých se Ondra v budoucnu bude moci vrátit do Slavie,“ říká k přestupu sportovní manažer A-týmu Přemysl Kovář.

Kričfaluši začínal s fotbalem v klubu SK Kraslice na Karlovarsku. Následně prošel mládežnickými kategoriemi v Baníku Sokolov, v roce 2018 uskutečnil svůj přestup do červenobílých barev.

V sezoně 2021/2022 získal s kategorií U19 mistrovský titul v I. Celostátní dorostenecké lize, stal se také vítězem Československého poháru, když sešívaní porazili slovenského mistra U17 AS Trenčín 1:0.

Za A-tým debutoval 194 cm vysoký obránce 21. srpna 2022 v zápase s Pardubicemi, když naskočil z lavičky na 16 minut. V loňské sezoně odehrál za Slavii v šesti ligových zápasech celkem 43 minut. Českou republiku reprezentoval v kategoriích do 19 i 20 let.

Na podzim Kričfaluši hostoval v druholigové Vlašimi, kde odehrál 15 soutěžních zápasů.

Ať se ti na nové adrese daří, Kričfa!

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články