Vánoční nadílka pro Klokánky | SK Slavia Praha
Více

Vánoční nadílka pro Klokánky

Plnění přání je naší milou povinností a výsadou nejen v čase vánočním. Ty vyřčené nejmladšími z Fondu ohrožených dětí Klokánek ve Štěrboholech doručili za kabinu osobně Stanislav Tecl a Přemysl Kovář.

Doručit vzácnou nadílku přímo z kabiny našeho A-týmu. Takový úkol čekal na „Teclíka“ s „Přémou“. Kam? Do zařízení Fondu ohrožených dětí Klokánek v pražských Štěrboholech. Děti na začátku prosince vyrobily přes dvacet různých přáníček, která jsme pověsili na náš červenobílý strom přímo v Edenu. No a společně s našimi hráči a dalšími zaměstnanci v klubu jsme je do posledního splnili. A hlavně i včas doručili.

Panenka s postýlkou pro Klárku, tenisky pro Zdeňka nebo například hasičské auto pro Jardu. „Jsme moc rádi, že jsme mohli udělat dětem o něco hezčí Vánoce. Věříme, že dárky, stejně tak jako společně strávené předvánoční odpoledne, jim udělalo radost," uvedla Michaela Schejbalová, CSR manažerka SK Slavia Praha.

„Děkujeme nejen za dárky a těšíme se na další společné aktivity,“ dodala Petra Vídeňská, ředitelka Klokánku Štěrboholy.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články