Albert Labík míří na hostování do Teplic | SK Slavia Praha
Více

Albert Labík míří na hostování do Teplic

Devatenáctiletý krajní obránce míří na hostování do Teplic. Albert Labík tak po podzimu stráveném ve Vlašimi odchází do června 2025 sbírat ligové zkušenosti na sever Čech.

Labík začínal s fotbalem v Třeboradicích. Od roku 2015 je hráčem SK Slavia Praha. V sezoně 2021/2022 získal s kategorií U19 mistrovský titul v I. Celostátní dorostenecké lize. V téže sezoně byl součástí B-týmu, kterému pomohl k vítězství v ČFL a následnému postupu do F:NL. Za sešívané béčko odehrál ve druhé lize nejvyšší počet minut a patřil tak k základním stavebním kamenům sešívané rezervy. Po sestupu B-týmu do ČFL odešel Labík na hostování do druholigové Vlašimi. Také tam patřil Labík na podzim k nejvytěžovanějším hráčům, odehrál nejvíce minut, zasáhl do patnácti utkání a vstřelil tři branky.

Albert Labík zaznamenal v aktuální sezoně také posun v reprezentační kariéře. Poprvé se dostal do nominace kategorie U21, za kterou odehrál dva přípravné zápasy a kvalifikační duel s Walesem na EURO U21.

V listopadu podepsal Labík novou smlouvu se Slavií a nyní míří sbírat své první ligové zkušenosti na hostování do Teplic. Ať se ti na severu Čech daří, Labas!

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Další články