Jakub Markovič přestupuje do Baníku Ostrava | SK Slavia Praha
Více

Jakub Markovič přestupuje do Baníku Ostrava

Jednadvacetiletý brankář Jakub Markovič přestupuje do Baníku Ostrava. Součástí transferu je právo na zpětný odkup.

Markovič začínal s fotbalem v Přerově, do Slavie přišel v roce 2017 ze Sigmy Olomouc a pravidelně chytal za sešívanou U19, s níž si zahrál základní skupinu UEFA Youth League. Připsal si také několik startů za B-tým, v dresu áčka nastoupil ke třem zápasům, pokaždé udržel čisté konto, a zajistil si tak medaili pro mistra ligy za sezonu 2019/2020.

Po titulovém ročníku zamířil na hostování do Mladé Boleslavi a následně přes Vlašim až do Pardubic, kde zapsal 34 prvoligových startů, v deseti z nich zůstal nepřekonán.

Markovič má také reprezentační zkušenosti, české barvy hájil v mládežnických kategoriích U15 až U19, celkem si národní dres oblékl ve 31 utkáních.

Kubovi děkujeme a přejeme hodně štěstí v novém působišti.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články