Daniel Langhamer odchází do Mladé Boleslavi | SK Slavia Praha
Více

Daniel Langhamer odchází do Mladé Boleslavi

Sedmnáctiletý záložník, který nastupoval v dosavadní části sezony převážně za B-tým, odchází do Mladé Boleslavi.

Mladý středopolař odchází do středočeského celku na přestup, Slavia má u Daniela možnost zpětného odkupu za pevně stanovenou částku.

Daniel Langhamer (ročník 2003) je ve Slavii od svých sedmi let. S A-týmem absolvoval dvě soustředění a zasáhl také do několika přípravných duelů sešívaného áčka. V uplynulé sezoně si v červenobílém dresu zahrál také mládežnickou Ligu mistrů, soutěžní zápasy hrával v sezoně 2019/20 hlavně za dorostenecký tým U19 a také rezervní celek. Pravidelně také nastupuje za mládežnické reprezentační výběry Česka.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články