ONLINE: Od 17:00 domácí 295. derby | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 domácí 295. derby

Od 17:00 přivítají sešívaní v rámci 295. derby v Edenu Spartu. Po nemoci se do základní sestavy vrací Jan Bořil i Petr Ševčík.

V rámci 24. kola FORTUNA:LIGY čeká sešívané 295. derby pražských „S“, ve kterém budou chtít jak udržet náskok na čele, tak i prodloužit sérii neporazitelnosti proti odvěkému rivalovi, která trvá už dlouhých devět zápasů.

Pro domácí utkání se Spartou se Jindřichu Trpišovskému uzdravilo hned několik klíčových hráčů, kteří v minulých kolech nemohli nastoupit. Trenérovi je po zranění ze zimního soustředění už k dispozici Ladislav Takács, který se představí ve stoperské dvojici po boku Ondřeje Kúdely. Po nemoci se do základní sestavy vrací také Jan Bořil s Petrem Ševčíkem. Zdravotní problémy tak kromě dlouhodobě indisponovaného Davida Hovorky nedovolí do utkání zasáhnout jenom Davidu Zimovi, kterého rovněž trápí zdravotní potíže.

Utkání vysílá v přímém přenosu O2 TV Sport. Studio začíná už v 16:15.

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste osobně v Edenu, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To nyní naladíte i na vašich mobilních zařízeních skrze aplikaci CZ Radio!

Aktuálně

ONLINE: Od 15:00 derby žen ve Fortuna Areně

27. 4. 2024
Slávisté přivítají ve 2. kole 1. ligy žen na stadionu ve Fortuna Areně rivala ze Sparty. Do základní sestavy se vrací Kateřina Svitková. Utkání můžete sledovat na 02 TV Sport.

B-tým v neděli proti Motorletu

26. 4. 2024
Slávistický B-tým v neděli vyzve ve 24. kole ČFL na Xaverově Motorlet. Utkání je na programu od 10:15.

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Další články