PŘEHLEDNĚ: Řada akcí pro fanoušky při vršovickém derby! | SK Slavia Praha
Více

PŘEHLEDNĚ: Řada akcí pro fanoušky při vršovickém derby!

Vršovické derby se blíží! Přijďte Slavii podpořit v neděli 23. září do Edenu v souboji se sousedními Bohemians 1905. Výkop je v 18 hodin. Brány Edenu se pro fanoušky otevřou v 16:30 hodin.

Vstupenky

  • Vstupenky se prodávají v cenové kategorii Z2, tedy od od 320 korun. Využijte předprodeje a zakupte si vstupenky přes online prodej, kdy si můžete lístek z pohodlí domova vytisknout jako hometicket. Případně lístek můžete koupit na jednom z prodejních míst Ticketportalu v blízkosti vašeho bydliště. V internetovém prodeji je možné zakoupit i dětský lístek pro děti do 15 let nebo 150 centimetrů. Vstupenky si můžete koupit i přímo na stadionu na pokladnách u vstupu číslo 4 během jejich otevírací doby.
  • Na lístky je možné při nákupu na pokladnách uplatnit 20 procent slevu pro seniory nad 63 let a 10 procent pro držitele průkazu ZTP/TP. Zároveň je možné na pokladnách koupit zvýhodněnou vstupenku pro studenty a děti. Pouze v online prodeji mohou uplatnit slevu 10 procent členové Odboru přátel a Fanklubu.

Autogramiáda fotbalistek Slavie

  • V 17 hodin začíná autogramiáda vybraných hráček A-týmu slávistek. Podpisová akce se bude konat v koridoru stadionu na platformě naproti vstupu číslo 1. Přijďte si nechat podepsat vybrané hráčky slávistického áčka, vyfotit se s nimi a podpořit je před čtvrteční domácí odvetou Ligy mistryň!

Fanzóna před zápasem

  • Před začátkem zápasu můžete navštívit před hotelem Iris Fanzónu, kde si můžete zasoutěžit s Emil Frey Select! Princip soutěže je jednoduchý. Kopněte molitanovým míčkem do otevřeného kufru auta, zaregistrujte se a buďte výhercem, který získá půjčení auta na víkend! Ve Fanzóně bude zároveň probíhat i registrace tří soutěžících, kteří o poločasové přestávce budou kopat na bránu a budou moci vyhrát půjčení auta na prodloužený víkend! Ve Fanzóně najdete i stánek Fanshopu.

Otevírací doba pokladen

  • Pokladny u vstupu číslo 4 jsou v den zápasu otevřeny od 10 hodin do 19:15 hodin. Pokladny u vstupu číslo 2 jsou otevřeny v den zápasu dvě hodiny před začátkem utkání až do začátku zápasu.

Doprava a parkování

  • K parkování můžete využít přímo před stadionem placené parkoviště P2, které se nachází u hotelu Iris (vjezd z Vladivostocké ulice). Parkovací lístek stojí 250 korun a zakoupit si ho můžete předem na našem webu zde. Využít můžete krytého parkoviště naproti stadionu v NC Eden. Návštěvníci centra mají 3 hodiny parkování zdarma denně. Každá další započatá hodina je zpoplatněna částkou 40 korun.

Zápasový magazín

  • U vstupů na stadion si můžete tradičně vyzvednout zdarma zápasový magazín Poločas. Najdete v něm velký rozhovor s novou posilou Slavie, kterou je Ibrahim Traoré. V dalším pravidelném seriálu, ve kterém se zaměřujeme na postavy společné historie Slavie a Československa, si představíme Jana Masaryka a Augustina Nováka. Naopak seriál o putování Slavie Středoevropským pohárem v roce 1938 uzavře dvojzápas s Ferencvárosem. Poločas bude k dispozici zdarma i na pokladnách.

Úschovna zavazadel

  • Před stadionem u vstupu číslo 2 bude nově ve zkušebním režimu umístěna úschovna zavazadel. Otevřena bude od 16 hodin. Za poplatek 20, 50 a 100 korun si zde fanoušci mohou odložit věci, které se podle Návštěvního řádu Eden Areny nemohou vnášet na stadion.

Občerstvení

  • Fanoušci mohou opět využít možnost občerstvení a posezení u piva přímo před stadionem. Venkovní stánky budou umístěny u vstupu na stadion číslo 1 a venkovní stánky i s posezením u vstupu číslo 2. Čepovat se bude alkoholické pivo. Alko a nealko nápoje se ve stáncích nalévají a čepují do vratných kelímků se slávistickým motivem – kelímek se slávistickým logem, s choreem Tribuny Sever a Josefem Hušbauerem. Záloha na kelímek je 50 korun. Upozorňujme, že z hygienických důvodů není možné čepovat pivo nebo nalévat limonádu do stejného již použitého kelímku. Obsluha je povinna podávat nápoj vždy do nového kelímku.

Novinky ve Fanshopu

  • Ve Fanshopu Slavie v Edenu si můžete zakoupit novinky z podzimní kolekce v podobě triček, mikin a šál. V prodeji bude i nový balíček hráčských kartiček pro tuto sezonu a pexeso! Jestli se chcete vyhnout frontám na prodejně a chcete pouze dres, šálu, kšiltovku nebo náramek, využijte stánek Fanshopu, který bude umístěn ve Fanzóně před stadionem. Pokud před zápasem nestihnete do Fanshopu zavítat, můžete přijít i po jeho skončení. Otevřeno bude mít až do obsloužení posledního zákazníka. Slávistické suvenýry ale můžete zakoupit i o poločasové přestávce. Stačí zajít k okénku Fanshopu v koridoru mezi Tribunou Sever a Tribunou J. W. Maddena.

SMS soutěž

  • Od otevření stadionu až do konce poločasové přestávky můžete soutěžit v SMS soutěži o hru PES 2019 pro PS4. Odpovězte správně na soutěžní otázku, jejíž znění uvidíte na velkoplošných obrazovkách a pošlete SMS na telefonní číslo 900 11. Jeden vylosovaný výherce získá hru PES 2019 pro PS4, kde si můžete zahrát i za Slavii Praha.

Sektor pro rodiče a děti

  • V Sektoru pro rodiče si mohou malí i větší slávisté kromě fotbálku vyzkoušet i kopy na bránu. Pokud budou mít dobrou ránu, tak získají slávistický náramek, pexeso nebo tetování. Během zápasu a o přestávce si budou děti moci nechat vyzdobit obličej a nebo ruce slávistickým malováním a tetováním.

Radio Slavia

  • Vršovické derby s Bohemkou začíná v 18 hodin. Pokud se nedostanete do Edenu, nalaďte si Radio Slavia, kde můžete sledovat rozhlasový komentář celého utkání. Zápas také vysílá přímým přenosem O2 TV Sport. 

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články