ONLINE: S Plzní v Edenu o čelo tabulky | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: S Plzní v Edenu o čelo tabulky

Sešívaní hrají od 19:00 doma s Plzní. Na hrotu se od začátku objeví Stanislav Tecl, v záloze Jaromír Zmrhal.

Oproti vítěznému zápasu v Teplicích udělal trenér Trpišovský dvě změny. Na stoperu nastoupí vedle Ngadeua uzdravený Simon Deli, na levém kraji zálohy bude od začátku hrát Jaromír Zmrhal. Alexandru Baluta i Ondřej Kúdela budou připraveni na lavičce náhradníků.

Slavia ztrácí před sedmým kolem na Plzeň tři body, poté, co Sparta porazila Duklu, navíc klesla na třetí příčku o dva body za letenského rivala. Sešívaní se skóre 14:3 vstřelili o jeden gól více než Plzeň, ta si ovšem své skóre 13:2 téměř z poloviny vybojovala v posledním zápase s Boleslaví (6:1).

Sešívaným se doma proti Plzni daří. Slavia vyhrála poslední čtyři utkání a ani v jednom z nich navíc neinkasovala, to vše s celkovým skóre 9:0. Poslední branku vstřelila Plzeň v Edenu v dubnu 2014. Tehdy díky Kovaříkovi a Wágnerovi zvítězila 2:0 a v sestavě Slavie byli z dnešního kádru jen Milan Škoda, ovšem na postu stopera, a Jaromír Zmrhal.

Sestava Slavie: Kolář – Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil – Souček – Stoch, Hušbauer (C), Sýkora, Zmrhal – Tecl

Náhradníci: Kovář, Zelený, Kúdela, Baluta, Škoda, Frydrych, Pokorný

SLEDUJTE ZÁPAS V ONLINE REPORTÁŽI

Aktuálně

Jan Sirotník prodloužil smlouvu se Slavií

20. 5. 2024
Odchovance mládežnické akademie Jan Sirotník prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Derby je naše! Parádní výkon a tři body

19. 5. 2024
Fotbalistky Slavie porazily v pátem kole nadstavby Spartu 3:1! Všechny tři branky padly v prvním poločase, o dvě se postarala Martina Šurnovská a jednu přidala Kateřina Svitková. Slávistky tak prodloužily svou neporazitelnost na 25 zápasů v řadě!

O stříbru, kvalitě ligy i výhledu do budoucna

18. 5. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil na tiskové konferenci po výhře nad Slováckem (2:1) o zklamání ze ztráty šancí na titul, popsal zvyšující se kvalitu ligy, vysekl poklonu Martinu Svědíkovi a poodkryl karty před závěrečným kolem sezony.

Další články