Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky | SK Slavia Praha
Více

Kuchta a Freit se zapojí do přípravy s ligovými celky

Úspěšní střelci z přípravného duelu s Viktorií Žižkov Jan Kuchta a Tomáš Freit se připojí do přípravy s dalšími ligovými týmy a dolaďuje se jejich hostování.

Útočník Jan Kuchta se začne připravovat se Slováckem. Reprezentant do jednadvaceti let odehrál jarní část na hostování v druholigové Viktorii Žižkov. V letní přípravě nastoupil v dresu Slavie do dvou přípravných duelů. Trefil se jak do sítě Chotěboře, tak proti Viktorii Žižkov.

Křídlo Tomáš Freit se zapojí do přípravy s nováčkem Fortuna Ligy z Opavy. Tomáš Freit je ve Slavii rok, do sešívaného dresu přestoupil z Baníku Ostrava. V jarní části na sebe upozornil hattrickem do sítě Sparty v juniorském derby. Naskočil také do dvou přátelských zápasů letní přípravy Áčka, gólově se dokázal prosadit proti Viktorii Žižkov.

U obou hráčů se finalizuje podoba jejich hostování.

Aktuálně

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2026.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Za slávistkami na finále poháru

1. 5. 2024
Ve středu 8. května od 12:45 hodin se ve Velkém Meziříčí odehraje finále Poháru FAČR, kde se naše fotbalistky utkají se Slováckem. Společný autobus organizovaný Fanklubem a Odborem přátel Slavie vyjíždí, a vy můžete být jeho pasažérem!

Další články