Gino van Kessel odchází do Anglie | SK Slavia Praha
Více

Gino van Kessel odchází do Anglie

PRAHA – Nizozemský záložník či útočník Gino van Kessel odchází do Anglie na roční hostování s opcí. Jeho novým klubem bude třetiligový Oxford United.
Gino van Kessel přišel do Slavie před rokem, v zimě odešel na hostování do Polska, kde ale odehrál jen tři ligové zápasy. „Gino odchází na roční hostování do anglického Oxford United, který bude hradit veškeré náklady spojené s hráčovým působením,“ uvedl tiskový mluvčí Slavie Michal Býček.

Součástí dohody mezi kluby je i opce na případný Kesselův přestup po uplynutí ročního hostování. „Opce je ve výši 900 tisíc euro,“ doplnil mluvčí klubu Michal Býček.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Desátá výhra v řadě pro U17, žáci i přípravky sehráli derby se Spartou

7. 5. 2024
Mladší dorostenci U17 prodloužili vítěznou sérii na 10 utkání. Žáci i přípravky sehráli v týdnu utkání se Spartou. Mládežníky čekala také malá pražská derby proti Dukle Praha. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Zafeiris, Kerbr, dcera Pláničky a nový HALFTIME

7. 5. 2024
Druhé letošní vydání slávistického magazínu HALFTIME vychází 7. května. Z titulní strany shlíží Christos Zafeiris, exkluzivní zpovědi poskytli i nový asistent Jindřicha Trpišovského Milan Kerbr, dcera legendárního brankáře Františka Plánička nebo manželka Ondřeje Koláře.

Další články