ONLINE: Slavia hraje po reprezentační přestávce v Hradci | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hraje po reprezentační přestávce v Hradci

HRADEC KRÁLOVÉ – Sešívaní se po reprezentační přestávce opět představí na ligovém trávníku. Utkání v Hradci začíná v 15:00.
Trenér Jaroslav Šilhavý měl radost, že se mu v rámci reprezentační pauzy téměř vyprázdnila marodka. V dresu slovenské jednadvacítky se nicméně v utkání s Tureckem lehce zranil Jaroslav Mihalík a musel střídat už ve 26. minutě, a tak do utkání v Hradci nezasáhne.

Levan Kenia se individuálně připravuje na hřišti. Josef Řehák, Tomáš Jablonský, Gino van Kessel a Lukáš Železník absolvují víkendový program s juniorkou. Na lavičku se pak vrací uzdravený Martin Berkovec.

Základní sestava zůstává shodná tou, která naskočila v minulém kole proti Karviné. Lavička se však na poslední chvíli zúžila, kvůli viróze se musel do Prahy vrátit Jan Mikula.

Základní sestava:
Pavlenka – Frydrych, Bílek, Deli, Bořil – Ngadeu – Mingazov, Hušbauer, Barák, Zmrhal – Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Ščuk, Mešanovič, van Buren, Souček, Švento



Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články