Hráči na hostování: Libor Holík sbírá cenné ligové zkušenosti | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Libor Holík sbírá cenné ligové zkušenosti

PRAHA - Krajní obránce Libor Holík je již stálým členem základní sestavy nováčka z Karviné, v uplynulém kole odehrál celé utkání na hřišti obhájce titulu z Plzně. Střelecky se dařilo také útočníkům Janu Kuchtovi a Lukáši Batkovi.

ePojisteni.cz liga

Libor Holík (Karviná) – Nováček nejvyšší domácí ligy absolvoval těžký zápas na půdě Plzně, Libor Holík odehrál na pravém kraji obrany celé utkání.

Fotbalová národní liga

Oskar Fotr (Varnsdorf) – Mladý útočník odehrál za severočeský klub 30 minut v zápase v Třinci a asistencí se podílel na konečné remíze 2:2.
Marek Kodr (Sokolov) – V zápase proti Táborsku přišel do hry v 72. minutě, jeho tým porazil doma Táborsko 2:1.
František Mysliveček (Ústí) – Do zápasu zasáhl až od 86. minuty, Ústí přehrálo Pardubice 2:0.

Česká fotbalová liga

Lukáš Batka (Štěchovice) – V dresu třetiligových Štěchovic bojoval v Tachově celý zápas, svým gólem pomohl k remíze 1:1, v následném penaltovém rozstřelu byl také úspěšný, Štěchovice však nakonec penaltový rozstřel prohrály.
Miroslav Verner (Štěchovice) – Také střední záložník Miroslav Verner pomohl Štěchovicím k bodu, byl vystřídán v 71. minutě.
Ondřej Kocourek (Litoměřicko) – Střední záložník odehrál za nováčka ČFL Litoměřicko celý zápas, i přes to Litoměřicko podlehlo Převýšovu 0:2.
Martin Otáhal (Jirny) – Za Jirny odchytal celý zápas a udržel čisté konto, Jirny porazily Táborsko B a v ČFL jsou na druhém místě.
Jan Peterka (Táborsko) – V nepovedeném zápase v Jirnech byl na hřišti celé utkání.
Nikolas Salašovič (Písek) – Proti Vyšehradu se dostal do hry až v 84. minutě, Písek vyhrál 1:0.
Jan Prosek (Vyšehrad) – Na hřišti Písku se dostal do hry v 69. minutě, pražský tým prohrál 0:1.
Václav Prošek (Olympia Hradec Králové) – V dresu královéhradeckého klubu nastupuje spolu s Karlem Pitákem. Třetiligová Olympie odehrála vyrovnané utkání v Králově Dvoře. Zápas tam skončil 0:0, v následném penaltovém rozstřelu uspěl jak Václav Prošek, tak Karel Piták.

MOL Cup

Jan Kuchta (Bohemians 1905) - V pohárovém utkání na půdě Hulína přišel Jan Kuchta na hřiště do druhého poločasu a v 56. minutě svým gólem pečetil výhru pražského týmu.
Ondřej Kocourek (Litoměřicko) - Velký překvapením byl postup nováčka ČFL Litoměřicka přes Baník Ostrava. U výhry 2:1 byl také Ondřej Kocourek a k postupu pomohl asistencí u prvního gólu.
František Mysliveček (Ústí nad Labem) - Druholigové Ústí nad Labem na Brno nestačilo a prohrálo 1:4, František Mysliveček odehrál celý zápas.

Josef Bazal, Robert Hrubý, Zdeněk Linhart, Lukáš Soukup, Tomáš Valenta, Radek Voltr a David Zoubek do hry nezasáhli.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články