ONLINE: Slavia hostí Zlín, na lavičce Švento | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Slavia hostí Zlín, na lavičce Švento

PRAHA/EDEN ARENA – Sešívaní vstupují do ePojisteni.cz ligy na domácí půdě. Od 18:00 hostí v Edenu Zlín.
Nad Edenem svítí slunce, napodruhé tak snad sešívaným vstup do ligové soutěže počasí nezkazí. Slavia hostí v rámci druhého kola na domácí půdě Zlín. a program na stadionu začíná ještě před výkopem. Od 17:30 probíhá loučení se slávistickými legendami kapitánem Martinem Latkou a záložníkem Karlem Pitákem.

Trenér Dušan Uhrin se musí na úvod soutěže obejít bez čtyřlístku hráčů. Dlouhodobě zraněného Lukáše Železníka doplnili na marodce Ruslan Mingazov a Jasmin Ščuk, který si obnovil zranění kotníku a týden nemůže trénovat. Chybí také Antonín Barák, kterého trápí viróza.

Trenér Dušan Uhrin udělal oproti utkání s Rio Ave ofenzivní změnu, v záloze chybí Michael Ngadeu-Ngadjui, do středu se naopak vrací Levan Kenia. Poprvé na lavičce se objeví navrátilec Dušan Švento.


Základní sestava:
Pavlenka – Mikula, Bílek (K), Deli, Bořil – Souček – Mihalík, Hušbauer, Kenia, van Kessel – Škoda

Lavička náhradníků: Berkovec, Frydrych, Ngadeu, van Buren, Mešanovič, Zmrhal, Švento

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články