Vstupenky na Duklu v prodeji v neděli na Julisce | SK Slavia Praha
Více

Vstupenky na Duklu v prodeji v neděli na Julisce

PRAHA - Slavii čeká po reprezentační přestávce opět derby na půdě soupeře. V rámci 23. kola se v neděli 3. dubna představí od 15:00 na Julisce.
Slavii čeká v neděli další pražský rival a sešívaní budou o tři body bojovat tentorát na hřišti Dukly. Vstupenky do sektoru hostí budou v prodeji v den utkání přímo na stadionu. Ten otevírá ve 13:30. Pro fanoušky Slavie bude vyhrazen sektor hostí H9, který má kapacitu 873 diváků. Cena jedné vstupenky je 160 Kč a vstupenky bude možné zakoupit na dvou pokladnách u vchodu do sektoru hostí.

Prosíme fanoušky, aby dodržovali návštěvní řád stadionu a vyvarovali se tak jakýchkoliv nepříjemností.


Aktuálně

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

4. 5. 2024
Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Slávistky upekly 23. mistrovský titul

4. 5. 2024
Fotbalistky Slavie suverénně ovládly další ligovou sezonu a zaslouženě si vychutnávají oslavu třetího mistrovského titulu v řadě. Jejich dominantní výkony jim přinesly úžasnou sérii 23 ligových zápasů bez jediné prohry!

ONLINE: Od 15:00 na Slovácku

4. 5. 2024
Slávistky hrají od 15:00 se Slováckem na stadionu v Kunovicích, kde mohou v případě vítězství zpečetit zisk mistrovského titulu.

Další články