ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 18:00 ve Fortuna Areně proti Baníku

Sešívaní od 18:00 zahajují Finále FORTUNA:LIGY doma proti Baníku Ostrava. Do základní sestavy se vrací kapitán Jan Bořil.

Trenérský tým Jindřicha Trpišovského udělal oproti zápase v Hradci jedinou změnu, po drobném zranění se do sestavy vrací kapitán Jan Bořil.

Ze zdravotních důvodů chybí Lukáš Masopust a Sheriff Sinyan.

Sestava: Staněk – Vlček, Holeš, Ogbu, Bořil – Ševčík, Oscar – Douděra, Provod, Schranz – Chytil

Lavička: Mandous – Zima, Wallem, Tijani, Zafeiris, Tecl, van Buren, Jurečka, Tomič, Zmrzlý, Jurásek

Zápas začíná v 18:00 a přímým přenosem ho vysílá O2 TV Sport

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS SLEDUJTE ZDE

Pokud nejste na stadionu a nemáte k dispozici O2 TV Sport, můžete se nechat zápasem provést Radiem Slavia. To naladíte v aplikaci Slavia i skrze aplikaci CZ Radio

Aktuálně

Totální podcast se Stanislavem Vlčkem

18. 5. 2024
Bývalý kanonýr a hrdina legendárního večera na Strahově. Dnes vedoucí A-týmu. Stanislav Vlček se v novém díle Totálního podcastu rozpovídal o Slavii, Belgii nebo o tom, jaké je to starat se o kabinu, ale přitom být stále její součástí.

ONLINE: Od 14:00 venku proti Spartě

17. 5. 2024
Slávistky čeká poslední venkovní zápas sezony. Od 14:00 vyzvou na Proseku Spartu v přímém přenosu na TVCOM. Jakou sestavu vybral pro toto utkání trenérský štáb?

B-tým s Kolářem v zádech porazil rezervu Táborska

17. 5. 2024
Slávistický B-tým v pátek 17. května ve 27. kole ČFL skupiny A vyzval rezervu Táborska. Sešívaní zvítězili 2:0, prosadil se Daniel Toula a Jan Trédl. Po sedmi měsících se mezi tři tyče vrátil Ondřej Kolář.

Další články