V neděli se vážně zranil mládežnický reprezentant David Beňo | SK Slavia Praha
Více

V neděli se vážně zranil mládežnický reprezentant David Beňo

PRAHA – V nedělním zápase slávistické sedmnáctky došlo k velmi nepříjemné události, když se po střetu s protihráčem zranil slávistický záložník David Beňo.
Slávistický mládežnický reprezentant leží v současné době v nemocnici se zraněním lícní kosti. V utkání musel po zásahu od protihráče okamžitě střídat a sanitka ho odvezla rovnou do nemocnice.

V pondělí ráno přišel na klub email s omluvou rodiny teplického protihráče, který zveřejňujeme:

Vážení sportovní přátelé,
rádi bychom se touto formou omluvili hráči Davidovi Beňovi za způsobené zranění. Zákrok mého syna Vojtěcha Zárybnického nebyl úmyslný a mě i mého syna tato situace velice mrzí. Chtěli bychom popřát Davidovi brzké uzdravení a mnoho sportovních úspěch v jeho další kariéře.

Také za vedení klubu a za celou Slavii přejeme Davidovi brzké uzdravení, co nejrychlejší návrat na fotbalové trávníky a hodně štěstí v celé sportovní kariéře!

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články