Bod po třech kolech je málo, mračil se trenér | SK Slavia Praha
Více

Bod po třech kolech je málo, mračil se trenér

BRNO - Trenér Dušan Uhrin byl v Brně na pozápasové na tiskové konferenci velmi stručný. Chyběl mu důraz před brankou a bodový zisk.
Samotné utkání shrnul velmi rychle. „Začali jsme hrát, až v momentě, když jsme inkasoval branku. Ve druhé půli jsme byli sice důraznější, ale v pokutovém území se nám to už nedařilo,“ mračil se trenér sešívaných Dušan Uhrin.

I tak si podle něj vytvořila Slavia alespoň nějaké šance. „Příkladem může být ta v úplně poslední minutě, která skončila žlutou kartou pro Bazala. Pořádně jsem to ovšem neviděl, tak se nechci pouštět do hodnocení,“ dodal k tomu.

Jeho tým stále čeká na první výhru a na svém kontě má po třech kolech pouhý jeden bod za domácí remízu s Libercem. „Je to málo,“ netěšilo trenéra. Jeho mužstvo teď čeká v neděli 16. srpna další boj o tři body na domácí půdě proti Jihlavě.

Aktuálně

B-tým v dohrávce porazil Povltavskou

2. 5. 2024
Slávistický B-tým v dohrávce 19. kola porazil ve středu 1. května Povltavskou FA. Sešívaní svého soupeře porazili hladce 5:0. Prosadil se Daniel Toula, Vicotr Boluwatife Ogungbayi, Jan Trédl, Elmedin Rama a Dominik Pech.

Denis Halinský prodlužuje smlouvu se Slavií

2. 5. 2024
Denis Halinský prodloužil svou smlouvu se Slavií. Nový kontrakt platí do 30. června 2027.

Molly McLaughlin zůstává ve Slavii

2. 5. 2024
Molly McLaughlin pokračuje v Edenu. Třiadvacetiletá americká záložnice podepsala novou smlouvu a těší se na další úspěchy v červenobílém dresu.

Další články