125,72 km/h! Martin Juhar má nejrychlejší střelu v lize | SK Slavia Praha
Více

125,72 km/h! Martin Juhar má nejrychlejší střelu v lize

PRAHA - Byla to finálová bitva těch nejlepších, které vybrali sami fanoušci SYNOT ligy. Ve středu se ve Zbuzanech u Prahy odehrál první ročník dovednostních soutěží hráčů české nejvyšší soutěže. Kdo měl nejtvrdší střelu? Martin Juhar!
Fanoušky české nejvyšší soutěže také zajímalo, kdo má „nejtvrdší“ ránu. A ve finále se sešla skutečně kvalitní sestava „šuterů“. Martina Juhara doplnili Jiří Fleišman z Liberce a Admir Ljevakovič z Teplic. Výsledek? Neskutečně těsný. Juhar 125,72 kilometrů za hodinu, Ljevakovič 125,02.

„Myslím si, že je to dobrá akce. Poměříte si síly s takovými soupeři a navíc v takové netradiční disciplíně, kdy si člověk prokáže rychlost střely. Změří to i speciální přístroj, takže to bylo super,“ usmíval se Juhar, který má tedy nejtvrdší střelu v SYNOT lize.


„Jsem rád, že jsem teď vyhrál. Záleží také na tom, jak to trefíte, protože ty senzory to snímají v různých výškách a ta rychlost je potom mylná. Nejlepší to je tak půl metru nad zemí. Jsem spokojený, že se taková akce zorganizovala,“ dodal levonohý slávista, který si v tréninkových kopech po soutěži připsal dokonce rychlosti okolo 126, respektive 127 km/h.

Martin Juhar zkouší střelecké štěstí často i v zápasech. „Občas to zkouším, tak to snad zase konečně vyjde," přeje si slávistický levonohý univerzál. Jak mu zní věta, že Martin Juhar má nejtvrdší střelu v lize? „To by se museli vyzkoušet všichni hráči," dodává skromně Juhar. Největší konkurenci by Juhar viděl dokonce ve svém spoluhráči. „Nominoval bych Bekima Balaje, protože ten má vážně tvrdou střelu," zakončil Juhar.



Aktuálně

MATCHDAY Baník. To jsme je hnali

7. 5. 2024
Pětigólová výhra, čisté konto, 18 028 diváků v ochozech, tři choreografie Tribuny Sever. Kamery MATCHDAY pro vás sobotní vydařené úvodní kolo nadstavby proti Baníku Ostrava (5:0) tradičně sledovaly.

Online: Od 12:45 finále poháru proti Slovácku

7. 5. 2024
Fotbalistky Slavie bojují o double ve finále domácího poháru proti Slovácku. Utkání se odehraje od 12:45 ve Velkém Meziříčí před kamerami ČT sport.

Informace pro fanoušky na Slovácko

7. 5. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 18. května od 17:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Další články