Informace pro fanoušky před zápasem na Dukle | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky před zápasem na Dukle

PRAHA/EDEN – Slavii čeká v pátek 7. listopadu od 20:15 hodin poslední podzimní pražské derby, tentokrát to „menší“ s Duklou na Julisce. Fanouškům Slavie přinášíme nezbytné informace, pokud se rozhodnou zápas navštívit.

Prodej vstupenek pro fanoušky Slavie probíhá do pátečních 13 hodin ve Fanshopu Slavie v Edenu (info zde). Pokud se sektor hostů nevyprodá, bude prodej zajištěn před zápasem přímo na stadionu u dvou pokladen před hostujícím sektorem (H9). Cena vstupenky je 160 Kč. Stadion bude otevřen v 18:45 hod.

Pořadatelská služba a bezpečností agentura budou u vstupu na stadion provádět přísné bezpečnostní kontroly. Stejně jako na jiných stadionech klubů SYNOT ligy, ani na Julisku není dovoleno vnášet pyrotechniku.

Diváci, kteří nějakým způsobem poruší některý z bodů "Návštěvního řádu", který je k dispozici u každé pokladny, nebudou na stadion vpuštěni, případně budou vyvedeni ze stadionu bez nároku na vrácení vstupného.

Plánek stadionu na Julisce:

Aktuálně

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Lístky na FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány

12. 5. 2024
Vstupenky na zbývající dva domácí zápasy FORTUNA:LIGA FINÁLE jsou vyprodány, do prodeje už půjdou pouze místa uvolněná majiteli permanentních vstupenek.

Třetí derby remíza? Problém a důvod, proč ztrácíme

11. 5. 2024
Tomáš Holeš přišel zodpovědět dotazy novinářů po bezbrankovém 311. derby na Letné. „Jednoznačně rozhodlo neproměňování šancí,“ mrzelo reprezentačního obránce.

Další články